Στοιχηματική εταιρεία Betshop: Παρολί με μειωμένο ρίσκο στο Europa League

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες του Europa League, καθώς η Άντερλεχτ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Θέλτα τη Γκενκ, ο Άγιαξ τη Σάλκε και η Λυών τη Μπεσίκτας. Οι αγώνες αυτοί προσφέρονται για δεκάδες διαφορετικά στοιχήματα, ενώ οι προβλέψεις σε αυτούς μπορούν να συνδυαστούν σε ένα παρολί που μπορεί να αποφέρει πολύ περισσότερα κέρδη.

Τέτοιου είδους παρολί μπορούν να τοποθετήσουν και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Betshop. Η Betshop, μάλιστα, μειώνει το ρίσκο που συνοδεύει τέτοιες παράτολμες προβλέψεις, υποσχόμενη να ακυρώσει ένα παρολί, αν αυτό χάσει για ένα σημείο. Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες δεν κινδυνεύουν να χάσουν τα χρήματά τους, ακόμη κι αν προβλέψουν λάθος.

 

Μία λάθος πρόβλεψη δε φέρνει την καταστροφή

Υπό κανονικές συνθήκες, βέβαια, ένα παρολί που περιέχει μία λανθασμένη πρόβλεψη στοιχίζει χρήματα στους παίχτες. Χάρη στην προσφορά της Betshop, όμως, ένα παρολί με μία λανθασμένη πρόβλεψη δεν πρόκειται να στοιχίσει τίποτα. Όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στους αποψινούς αγώνες του Europa League και χάσουν, εξαιτίας μιας λανθασμένης πρόβλεψης, θα δουν αρχικά το υπόλοιπο του λογαριασμού τους να μειώνεται, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να το επαναφέρουν στα προηγούμενα επίπεδα.

Αναλυτικότερα, τα χρήματα που θα έχουν χάσει οι παίχτες θα επιστραφούν στον λογαριασμό τους και θα είναι διαθέσιμα, ώστε να επιχειρήσουν να κερδίσουν χρήματα για μια ακόμη φορά.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Η προσφορά της Betshop ισχύει αποκλειστικά για όσα παρολί αποτελούνται από τέσσερα σημεία και άνω. Κάθε σημείο μπορεί να αφορά σε οποιονδήποτε αγώνα και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αρκεί να συνοδεύεται από απόδοση 1.70 και άνω. Επιπλέον, το παρολί θα πρέπει να έχει τοποθετηθεί πριν την έναρξη κάθε αγώνα, προκειμένου να συμμετάσχει στην προσφορά.

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο παρολί και χάσει για μία μόνο πρόβλεψη, δε θα χάσει τα χρήματά του. Το υπόλοιπο του λογαριασμού του θα παραμείνει μειωμένο, αλλά θα επανέλθει μόλις στείλει ένα e-mail στη διεύθυνση cex@betshop.gr, με τον τίτλο ΠΑΡΑ1, τα στοιχεία του και τα στοιχεία του στοιχήματος.

H Betshop είναι από τις καινούριες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου και έχει καταφέρει να γίνει αρκετά δημοφιλής.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία