Μειωμένο ρίσκο στο 0-0 υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten

Η Interwetten ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και έχει επαναφέρει μία από τις πιο δημοφιλείς προσφορές της με την οποία δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου. Η προσφορά επέστρεψε με μια λίστα επιλογών για τους παίχτες, οι οποίοι θα μπορέσουν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, αν χάσουν και ο αγώνας λήξει με λευκή ισοπαλία.

Οι επιλογές που έχουν οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά είναι αρκετές και οι περισσότεροι αγώνες διεξάγονται το Σάββατο 13 Ιουνίου. Ωστόσο, για να εξασφαλίσουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή σήμερα, μία ημέρα πριν την έναρξη των αγώνων.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Interwetten

Η ανανεωμένη προσφορά της ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten περιλαμβάνει τρεις επερχόμενους αγώνες ποδοσφαίρου. Πρόκειται για τους αγώνες ανάμεσα σε Μπάγερν και Γκλάντμπαχ και ανάμεσα σε Μαγιόρκα και Μπαρτσελόνα, οι οποίοι διεξάγονται το Σάββατο και τον αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ο οποίος διεξάγεται την Κυριακή. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους παραπάνω αγώνες θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο.

Άλλωστε, όσοι δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή (μία ημέρα πριν την έναρξη κάθε αγώνα) και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εισπράξουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν και ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0. Η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ, το οποίο θα ισούται με την αξία του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Όσο για τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Κάθε στοίχημα μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία και να αφορά σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, ανεξαρτήτως αγοράς και απόδοσης. Αυτά τα στοιχήματα θα μειώσουν το ρίσκο που θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίχτες και θα τους αποφέρουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0 και τους κοστίσει χρήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία