Παρολί μειωμένου ρίσκου στον τελικό του Europa League από την Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε μια νέα προσφορά που για μια ακόμη φορά μειώνει αποτελεσματικά το ρίσκο στοιχηματισμού στα παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου. Η σημερινή προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει τα μέλη της που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και θα χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις με ένα πριμ – όχι σε όποιον κι όποιον αγώνα, αλλά στον τελικό του Europa League ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ!

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και θα καλύψουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, ίση με το ποσό που θα έχουν χάσει, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά της Goalbet

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game και να είναι παρολί. Επιπλέον, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν τον τελικό του Europa League ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ. Και, τέλος, θα πρέπει να αποτελούνται αποκλειστικά από στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα πρέπει επίσης να επικοινωνήσουν με την Goalbet και να την ενημερώσουν, αναγράφοντας το ID του δελτίου τους.

Τέλος, υπάρχει μια σημαντική προϋπόθεση που πρέπει να καλυφθεί, προκειμένου να προχωρήσει στις αποζημιώσεις η Goalbet: να πετύχει το πρώτο γκολ του τελικού ή ο Εντέν Αζάρ ή ο Πιέρ Αουμπαμεγιάνγκ. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα ενεργοποιηθεί πλήρως η προσφορά και θα αποζημιώσει τα χαμένα παρολί.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα

Όσοι έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα παρολί και δουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις να καλύπτονται θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν. Η αποζημίωση θα ισούται με το 100% της αξίας των χαμένων παρολί, έως ένα συγκεκριμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ. Με άλλα λόγια, τα χρήματα δε θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη, παρά μόνον αφότου καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία