Δύο προσφορές στο Άντερλεχτ-Ολυμπιακός από τη Sportingbet

Ο αποψινός αγώνας του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ, στο πλαίσιο του Europa League, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της ιστοσελίδας στοιχήματος Sportingbet, η οποία αφιερώνει στον συγκεκριμένο αγώνα και τις δύο σημερινές προσφορές που έχει εντάξει στο πρόγραμμά της. Έτσι, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στον εν λόγω αγώνα θα έχουν την ευκαιρία είτε να αυξήσουν τα πιθανά κέρδη τους είτε να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet ανακοίνωσε δύο προσφορές για το Άντερλεχτ-Ολυμπιακός: η πρώτη υπόσχεται ένα μπόνους 5%, το οποίο θα προστεθεί στα κέρδη των παιχτών, και η δεύτερη επιστροφή των χαμένων χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ.

 

Όσοι εκμεταλλευτούν την πρώτη προσφορά, λοιπόν, θα προσθέσουν ένα bonus 5% στα κέρδη που θα προκύψουν από κάθε νικητήριο στοίχημα που θα τοποθετήσουν πριν την έναρξη του Άντερλεχτ-Ολυμπιακός. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι στοιχηματικές αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα (στις 20:00) και οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν και παρολί στοιχήματα, εκτός από μονά. Ωστόσο, θα πρέπει το παρολί να αποτελείται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Όσοι εκμεταλλευτούν τη δεύτερη προσφορά, από την άλλη, μπορούν να διεκδικήσουν έως και 100 ευρώ από τα χρήματα που ενδεχομένως χάσουν σε επιλεγμένες αγορές. Οι αγορές αυτές είναι το ακριβές σκορ, ο νικητής αγώνα και over/under, το σκορ πρώτου ημιχρόνου, το σκορ δεύτερου ημιχρόνου και το λεπτό πρώτου γκολ. Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, τα στοιχήματα θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Υπάρχει μια ακόμη προϋπόθεση, για να προχωρήσει η Sportingbet στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων: να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Ιντέγιε να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. Αν το σενάριο δεν επαληθευθεί, η προσφορά θα ακυρωθεί.

 

Τα χρήματα του στοιχηματικού μπόνους και της επιστροφής θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των παιχτών την επόμενη εργάσιμη ημέρα και δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφού τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών στα μέλη της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία