Μάντσεστερ Σ. – Μονακό: Επιστροφή χρημάτων από τον Stoiximan

Ένας από τους αγώνες που αναμένεται να συγκεντρώσουν τα περισσότερα στοιχήματα σήμερα είναι η αναμέτρηση του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μονακό. Ο εν λόγω αγώνας συνοδεύεται από αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού και οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Παράλληλα, μάλιστα, μπορούν να στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος Stoiximan.

 

Η προσφορά υπόσχεται στους παίχτες επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, αν σημειωθεί κάποιο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα και τινάξει στο αέρα τις προβλέψεις τους. Σε αυτή την περίπτωση, θα λάβουν επιστροφή του ποσού που έχασαν, έως και 50 ευρώ.

 

Για να πραγματοποιηθεί, όμως, η επιστροφή, είναι απαραίτητο να επαληθευθεί το παραπάνω σενάριο. Επίσης, όσοι παίχτες θέλουν να τη διεκδικήσουν θα πρέπει να έχουν τοποθετήσει τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και να μην τα κλείσουν πρόωρα μέσω της υπηρεσίας cash out. Τέλος, θα πρέπει να πρόκειται για μονά στοιχήματα που αφορούν σε μία από τις επιλεγμένες αγορές: το ακριβές σκορ ή το ημίχρονο/τελικό.

 

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, τα μέλη του Stoiximan μπορούν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στον σημερινό αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μονακό. Εφόσον, μάλιστα, τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο και εξασφαλίσουν την επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, το ποσό θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων εντός 24 ωρών από τη λήξη του αγώνα. Επιπλέον, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, εκτός κι αν κάποιος παίχτης έχει κάποιο εκκρεμές μπόνους. Σε μια τέτοια περίπτωση, τα χρήματα θα προστεθούν στο bonus.

Την επιστροφή αυτή μπορούν να διεκδικήσουν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μιας και ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Να σας ενημερώσουμε ότι ο Stoiximan έχει ανακοινώσει τον αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μονακό και με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία