Προσφορά της Sportingbet σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα δεν είναι ιδιαίτερα γεμάτο, αλλά προσφέρει κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Άλλωστε, μπορεί να απουσιάζει η ποσότητα (σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες), αλλά δεν απουσιάζει η ποιότητα, με αποτέλεσμα οι παίχτες να έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε κάποιους άκρως ενδιαφέροντες αγώνες. Δύο από αυτούς, μάλιστα, συμμετέχουν και στο σημερινό πρόγραμμα προσφορών της ιστοσελίδας στοιχήματος Sportingbet.

 

Αναλυτικότερα, πρόκειται για τον αγώνα μπάσκετ του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στον οποίο η Sportingbet υπόσχεται αυξημένα κέρδη, και για τον αγώνα ποδοσφαίρου της Serie A ανάμεσα σε Τορίνο και Μίλαν, στον οποίο υπόσχεται επιστροφή των χαμένων χρημάτων.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν ένα μπόνους 5% σε κάθε νικητήριο στοίχημα που θα τοποθετήσουν. Η προσφορά ισχύει για όλες τις στοιχηματικές αγορές, αρκεί τα στοιχήματα να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, bonus μπορούν να διεκδικήσουν και τα παρολί, αρκεί να αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν στο Τορίνο-Μίλαν θα μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων χρημάτων τους, έως και 100 ευρώ. Στην προσφορά συμμετέχουν όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, στις επιλεγμένες αγορές: το ακριβές σκορ, το νικητής αγώνα και over/under, το σκορ πρώτου ημιχρόνου, το σκορ δεύτερου ημιχρόνου και το λεπτό πρώτου γκολ. Επιπλέον, η Sportingbet απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Μπάκα να σκοράρει το πρώτο γκολ, προκειμένου να προχωρήσει στην επιστροφή χαμένων χρημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση, η προσφορά θα ακυρωθεί.

 

Τα χρήματα των δύο προσφορών θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα, με τη μορφή bonus. Αυτό σημαίνει ότι δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματος της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Τέλος τις προσφορές για το κύπελλο Ελλάδος και το ιταλικό πρωτάθλημα μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος διότι η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία