Μειώνει το ρίσκο στα παρολί η εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Η εταιρία στοιχημάτων Goalbet καλύπτει σήμερα στοιχηματικά ένα πλήθος αγώνων εκτός Ευρώπης, ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζουν εκείνοι του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Παράλληλα, έχει ανακοινώσει και μια νέα προσφορά για τα μέλη της, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να τοποθετήσουν ένα παρολί με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να συμπεριλάβουν έναν επιλεγμένο αγώνα.

Η προσφορά της Goalbet, άλλωστε, εξαρτάται και από τις εξελίξεις του αγώνα ανάμεσα σε Βάσκο ντα Γκάμα και Ατλέτικο Παραναένσε. Εφόσον σκοράρει στον συγκεκριμένο αγώνα ένας από τους επιλεγμένους παίχτες, τα χαμένα παρολί που θα τον περιέχουν θα δικαιούνται αποζημίωση για τα χαμένα χρήματα.

 

Αποζημίωση για τα χαμένα παρολί, ανάλογα με τους σκόρερ

Αναλυτικότερα, η Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει τους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και θα χάσουν, αρκεί να σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης στον αγώνα ανάμεσα σε Βάσκο ντα Γκάμα και Ατλέτικο Παραναένσε είτε ο Yago Pikachu είτε ο Pablo Felipe Teixeira. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν αποζημίωση ύψους 100% για τα χαμένα τους χρήματα, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Όπως είναι φυσικό, όμως, οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν και τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί πριν την έναρξη του αγώνα και να συμπεριλάβουν και τον αγώνα ανάμεσα σε Βάσκο ντα Γκάμα και Ατλέτικο Παραναένσε. Τα στοιχήματα, από τα οποία θα αποτελείται το παρολί, θα πρέπει να αφορούν όλα στην αγορά του 1Χ2 και να συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο παρολί και χάσει, θα δικαιούται αποζημίωση, υπό την προϋπόθεση ότι θα επαληθευθεί το σενάριο για τον πρώτο σκόρερ του αγώνα. Για να εξασφαλίσει την αποζημίωση, τέλος, θα πρέπει να στείλει στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet ένα μήνυμα, στο οποίο θα αναφέρει το ID του δελτίου του.

Για σήμερα η Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, προσφέρει τον αγώνα Κρουζέιρο-Κορίνθιανς με 0% γκανιότα γαι τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία