Επιστροφή χρημάτων στο γκολφ από τη Ladbrokes

Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στο γκολφ, το τουρνουά US Open, έχει ήδη ξεκινήσει από τις 16 Ιουνίου και σήμερα ολοκληρώνεται ο δεύτερος γύρος της διοργάνωσης. Μέχρι την ολοκλήρωσή του, μάλιστα, τα μέλη της Ladbrokes έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν live στους αγώνες χωρίς ρίσκο, χάρη στην επιστροφή χαμένων χρημάτων που υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχημάτων.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται επιστροφή χρημάτων σε κάθε μέλος της Ladbrokes που θα στοιχηματίσει σε κάποιον παίχτη και προβλέψει πως θα τερματίσει στην πρώτη θέση, εφόσον ο εν λόγω παίχτης τελικά τερματίσει δεύτερος. Για να δικαιούνται, όμως, τα μέλη της ιστοσελίδας επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, θα πρέπει να τοποθετήσουν το απαραίτητο στοίχημα στην πλατφόρμα του live στοιχήματος, κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου της διοργάνωσης. Η διορία που έχουν, μάλιστα, λήγει μαζί με τον δεύτερο γύρο, σήμερα.

 

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο στοίχημα και χάσει, θα δικαιούται επιστροφή των χαμένων του χρημάτων, έως και το ποσό των 25 ευρώ. Το ποσό της επιστροφής, μάλιστα, θα έχει τη μορφή δωρεάν στοιχήματος και θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων εντός των επόμενων 24 ωρών. Και, χάρη σε αυτό, οι παίχτες θα είναι σε θέση να στοιχηματίσουν ξανά στον αγώνα της επιλογής τους και αυτή τη φορά να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Η Ladbrokes είναι από τις παλαιότερες στοιχηματικές εταιρίες της Μεγάλης Βρετανίας και αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η ποικιλία που προσφέρει σε στοιχήματα (αθλητικά και ειδικά) αλλά και σε παιχνίδια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία