Μειωμένο ρίσκο στο Κύπελλο Βραζιλίας από την ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Μπορεί σήμερα ολόκληρη η ποδοσφαιρόφιλη Ευρώπη να ασχολείται με τον τελικό του Europa League (όπως άλλωστε και η Goalbet), αλλά οι κορυφαίοι αγώνες δεν απουσιάζουν ούτε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Το Κύπελλο Βραζιλίας συνεχίζεται και σήμερα και όσα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού.

Η συγκεκριμένη προσφορά που ανακοίνωσε η Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει τα χαμένα παρολί στους αγώνες του Κυπέλλου Βραζιλίας, υπό την προϋπόθεση ότι τουλάχιστον ένας από αυτούς θα λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, όσοι έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα θα δικαιούνται αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά της Goalbet

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Goalbet θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες του Κυπέλλου Βραζιλίας. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι παρολί τριών σημείων και να περιλαμβάνουν τους τρεις σημερινούς αγώνες του Κυπέλλου Βραζιλίας. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game κάθε αγώνα και να αφορούν σε προβλέψεις αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Goalbet και να ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, αναφέροντας το ID του δελτίου τους.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα

Η προσφορά της Goalbet θα ενεργοποιηθεί πλήρως, μόνο στην περίπτωση που κάποιος από τους αγώνες θα λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, όσα στοιχήματα έχουν χάσει θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση αυτή θα έχει ύψος ίσο με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι θα υπόκειται στις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet, πριν απελευθερωθεί για ανάληψη.

Μην ξεχνάτε πως όλες τις προσφορές της Goalbet μπορούν να τις εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες καθώς ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία