Τρεις προσφορές για το Σκωτία-Ιρλανδία

Οι εθνικές ομάδες της Ευρώπης έχουν μπει για τα καλά στο χορό των προκριματικών του EURO2016 και, ανάμεσα στους αποψινούς… παρτενέρ, ξεχωρίζουν η Σκωτία και η Ιρλανδία, οι οποίες τίθενται αντιμέτωπες, με πολλά βλέμματα στραμμένα πάνω τους. Ανάμεσα στα βλέμματα αυτά υπάρχουν και πολλά των παιχτών του online στοιχήματος, αλλά και των υπεύθυνων από τις στοιχηματικές εταιρίες που έχουν ανακοινώσει σχετικές προσφορές.

 

Οι ευκαιρίες κέρδους που παρουσιάζει ο αποψινός αγώνας ανάμεσα σε Σκωτία και Ιρλανδία, λοιπόν, είναι αρκετές, χάρη και στις τρεις παρακάτω προσφορές. Η πρώτη από αυτές αφορά στα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Championsbet, η οποία ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Χάρη σε αυτή, οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα μέσω της ιστοσελίδας στοιχήματος Paddy Power, από την άλλη, μπορούν να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει το στοίχημα σε συγκεκριμένες αγορές, χάρη στην επιστροφή χρημάτων που μπορούν να διεκδικήσουν. Αναλυτικότερα, η Paddy Power ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει τα χαμένα χρήματα (έως 100 ευρώ σε μορφή δωρεάν στοιχήματος) σε όσους στοιχηματίσουν στις αγορές του πρώτου ή τελευταίου σκόρερ, του ακριβούς σκορ και του scorecast (ακριβές σκορ και πρώτος σκόρερ) και χάσουν. Προκειμένου να προχωρήσει σε επιστροφή η Paddy power, όμως, θα πρέπει ο Aiden McGeady της Ιρλανδίας να σκοράρει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Τέλος, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Mybet μπορούν να διεκδικήσουν ένα ή περισσότερα bonus των 10 ευρώ. Προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά "Πυρετός Ντέρμπι", θα πρέπει να στοιχηματίσουν τουλάχιστον 10 ευρώ στην αγορά του ημίχρονου/τελικού. Έπειτα, δεν έχουν παρά να περιμένουν την εμφάνιση κόκκινης κάρτας (ή δύο κίτρινων) ή δύο γκολ από τον ίδιο παίχτη. Για κάθε τέτοιο γεγονός θα εισπράττουν κι ένα μπόνους 10 ευρώ.

 

Χάρη στις παραπάνω προσφορές, λοιπόν, ο αγώνας ανάμεσα σε Σκωτία και Ιρλανδία μπορεί να αποκτήσει αυξημένη αξία και να ανταμείψει τους παίχτες με αυξημένα κέρδη ή μειωμένο ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία