Τσέλσι-Λίβερπουλ: Μειωμένο ρίσκο στοιχηματισμού στην στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Αυτό το Σάββατο, στις 19:30, διεξάγεται ο πιο ενδιαφέροντας αγώνας της Premier League, ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ. Ο συγκεκριμένος αγώνας αναμένεται να συγκεντρώσει πολλά βλέμματα και πολλά στοιχήματα, τα οποία θα συνοδεύονται από μικρότερο ή μεγαλύτερο ρίσκο. Στην περίπτωση όσων τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα μέσω της στοιχηματικής ιστοσελίδας Interwetten, όμως, το ρίσκο μπορεί να μειωθεί, χάρη στη νέα προσφορά.

Πρόκειται για μια προσφορά που εξασφαλίζει τα χρήματα των παιχτών που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα και προβλέψουν λάθος, στην περίπτωση που αυτός λήξει με σκορ 0-0. Για να μπορέσουν, όμως, να την εκμεταλλευτούν, τα μέλη της Interwetten θα πρέπει να δηλώσουν σήμερα συμμετοχή και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, έως την έναρξη του αγώνα.

 

Αποζημίωση για το 0-0

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά της Interwetten, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, υπόσχεται να αποζημιώσει όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν, μόνον εφόσον ο αγώνας ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ λήξει με σκορ 0-0. Η αποζημίωση θα έχει ύψος ίσο με του ποσού που χάθηκε, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και τη μορφή πριμ, το οποίο όμως δεν υπόκειται σε όρους πονταρίσματος.

Για να μπορέσουν να διεκδικήσουν την αποζημίωση, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή σήμερα (Παρασκευή) και να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα, πριν την έναρξη του αγώνα. Και, φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να λήξει ο αγώνας ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ χωρίς τέρματα, προκειμένου να τεθεί σε ισχύ η προσφορά.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία