Επιστροφή χρημάτων στη Euroleague από τον Stoiximan

Το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague περιλαμβάνει και δύο αγώνες των ελληνικών ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση: του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Ο πρώτος ταξιδεύει στην Τουρκία, όπου αντιμετωπίζει στις 19:00 τη Νταρουσάφακα, ενώ ο δεύτερος ταξιδεύει στην Ισπανία, όπου αντιμετωπίζει στις 22:00 τη Μπαρτσελόνα. Και οι δύο αγώνες προσφέρουν πολλές επιλογές στοιχηματισμού, καθώς ο Stoiximan καλύπτει όλες τις δημοφιλείς στοιχηματικές αγορές. Μία από τις αγορές, όμως, υπόσχεται στοιχηματισμό με μειωμένο ρίσκο και στους δύο αγώνες, χάρη στην επιστροφή χαμένων χρημάτων που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Stoiximan.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει τα χρήματα που ενδεχομένως χάσουν όσα μέλη του στοιχηματίσουν σε έναν ή και στους δύο αγώνες μπάσκετ και επιλέξουν την αγορά του κορυφαίου σκόρερ. Και στις δύο περιπτώσεις, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιστροφή ολόκληρου του ποσού που θα χάσουν, έως και τα 25 ευρώ.

 

Για να είναι σε θέση, βέβαια, να διεκδικήσουν την επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να έχουν τοποθετήσει ένα μονό στοίχημα, πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, δε θα πρέπει να προχωρήσουν σε cash out της αξίας του. Τέλος, θα πρέπει να επαληθευθούν δύο σενάρια, προκειμένου να προχωρήσει ο Stoiximan στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων.

 

Το πρώτο αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Νταρουσάφακα και Ολυμπιακό. Όσοι στοιχηματίσουν στον κορυφαίο σκόρερ του αγώνα και χάσουν θα λάβουν επιστροφή, μόνο στην περίπτωση που κορυφαίος αναδειχθεί ο Ματ Λοτζέσκι ή ο Άντριεν Μοερμάν. Αντίστοιχα, στον αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό, η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί, αν κορυφαίος σκόρερ αναδειχθεί είτε ο Νικ Καλάθης είτε ο Πέτερι Κόπονεν.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, τέλος, τα χρήματα της επιστροφής θα έχουν τη μορφή μετρητών. Ωστόσο, αν κάποιος παίχτης έχει κάποιο bonus που εκκρεμεί, το ποσό της επιστροφής θα προστεθεί στο bonus.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Νταρουσάφακα ανακοινώθηκε από τον Stoiximan και με την προσφορά της 0% γκανιότας.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και εκτός από στοίχημα προσφέρει και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών στα μέλη του.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία