Μειωμένο ρίσκο για τα παρολί της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet στην Bundesliga

Οι αγώνες της Bundesliga, ενός από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης, θα κατακλύσουν τα προγράμματα προσφορών στις εταιρίες στοιχημάτων για το επόμενο τριήμερο και όσοι θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους στα γερμανικά γήπεδα μπορούν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε ένα παρολί και να αυξήσουν τα πιθανά κέρδη τους. Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet, μάλιστα, θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν επιλεγμένα παρολί και να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, χάρη σε μια νέα προσφορά.

Η νέα προσφορά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στους αγώνες της Bundesliga που διεξάγονται τις τρεις επόμενες ημέρες και να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αφού αν χάσουν εξαιτίας μίας λανθασμένης πρόβλεψης, θα μπορούν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση.

 

Τα στοιχήματα που θα αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο

Στη νέα προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα παρολί στοιχήματα. Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τουλάχιστον 4 αγώνες από τη Bundesliga και να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 κάθε αγώνα. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει επίσης να τοποθετηθούν στο pre-game, ενώ η αξία τους ή η απόδοσή τους δε θα έχει καμία σημασία.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα πρέπει έπειτα να επικοινωνήσουν με την Goalbet και να στείλουν το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Από τα παραπάνω παρολί θα δικαιούνται την αποζημίωση της Goalbet μόνον όσα χάσουν, εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Η αποζημίωση για τα παραπάνω στοιχήματα θα έχει αξία ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός. Η ανάληψη του πριμ, θα μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Τέλος να σημειώσουμε πως για σήμερα η Goalbet επέλεξε επίσης αγώνα της Bundesliga για την προσφορά της 0% γκανιότας αυτόν ανάμεσα σε Χόφενχαϊμ και Πάντερμπορν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία