Διπλή προσφορά της Interwetten για τους αυριανούς αγώνες του Champions League

H Interwetten, ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και καλύπτει όλους τους αγώνες του Champions League αυτή την εβδομάδα προσφέροντας εκατοντάδες διαφορετικές ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της που θέλουν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, αρκεί να είναι διατεθειμένα να αναλάβουν και το ανάλογο ρίσκο. Χάρη σε μια νέα προσφορά, όμως, το ρίσκο που θα έχουν να αναλάβουν οι παίχτες για δύο επιλεγμένους αγώνες της 27ης Νοεμβρίου θα είναι μειωμένο.

Η νέα προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα που θα χάσουν, στην περίπτωση που οι δύο αγώνες που συμμετέχουν σε αυτή λήξουν με σκορ 0-0. Σε μια τέτοια περίπτωση, όσοι έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στην προσφορά θα δικαιούνται ένα πριμ. Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν, όμως, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή σήμερα, μία ημέρα πριν την έναρξη των αγώνων.

 

Μειωμένο ρίσκο στα Λίβερπουλ-Νάπολι και Μπαρτσελόνα-Ντόρτμουντ

Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στους επιλεγμένους αγώνες (Λίβερπουλ-Νάπολι και Μπαρτσελόνα-Ντόρτμουντ) θα πρέπει να δηλώσουν σήμερα συμμετοχή στην προσφορά, μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή τους. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σε έναν ή και στους δύο.

Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν αξία έως 25 ευρώ. Τέλος, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε αγορά του αγώνα, αλλά και οποιοδήποτε σημείο, ανεξάρτητα από την απόδοση που το συνοδεύει.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα δεν έχουν παρά να περιμένουν να ολοκληρωθεί ο αγώνας και να διευθετηθεί. Στην περίπτωση που η πρόβλεψή τους ήταν λανθασμένη και χάσουν, ενώ παράλληλα ο αγώνας θα έχει λήξει με λευκή ισοπαλία, θα δικαιούνται μια αποζημίωση, στο πλαίσιο της προσφοράς. Η αποζημίωση θα ισούται με την αξία του στοιχήματός τους, έως ένα όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ. Ωστόσο, τα χρήματα της αποζημίωσης θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη από τη ιστοσελίδα στοιχήματος Interwetten.

Τέλος να θυμίσουμε πως η προσφορά αυτή ανήκει στις μηνιαίες σταθερές προσφορές της Interwetten για συγκεκριμένους αγώνες που λήγουν με λευκή ισοπαλία.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία