Ασφάλεια στο 0-0 προσφέρει η στοιχηματική εταιρία Interwetten

Η στοιχηματική εταιρία Interwetten ανανέωσε μία από τις πιο σταθερές προσφορές της, εκείνη που υπόσχεται να προσφέρει ασφάλεια στους αγώνες ποδοσφαίρου που λήγουν με σκορ 0-0. Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, όσοι παίχτες τοποθετούν τα κατάλληλα στοιχήματα σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου που λήγουν με λευκή ισοπαλία μπορούν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση για τα χαμένα χρήματά τους. Η εν λόγω προσφορά συνεχίζεται και το Νοέμβριο και σε αυτή προστέθηκαν τρεις νέοι επιλεγμένοι αγώνες.

Αναλυτικότερα, η Interwetten ανακοίνωσε ότι η προσφορά θα ισχύσει στους εξής τρεις αγώνες του Νοεμβρίου: Τότεναμ-Ολυμπιακός (26/11), Λίβερπουλ-Νάπολι (27/11) και Μπαρτσελόνα-Ντόρτμουντ (27/11).

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά και να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, τα μέλη της Interwetten θα πρέπει να καλύψουν κάποιες προϋποθέσεις. Αρχικά, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, την προηγούμενη ημέρα από την έναρξη κάθε αγώνα. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες.

Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, πριν την έναρξη κάθε αγώνα, και να επιλέξουν οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να έχει αξία έως 25 ευρώ, ενώ μπορεί να συνοδεύεται από οποιαδήποτε απόδοση. Με ένα τέτοιο στοίχημα, οι παίχτες θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά και να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, υπό την προϋπόθεση ότι ο αγώνας που θα επιλέξουν θα λήξει με σκορ 0-0.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα

Εφόσον κάποιος παίχτης τοποθετήσει το κατάλληλο στοίχημα και ο επιλεγμένος αγώνας λήξει με σκορ 0-0, τότε θα δικαιούται μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσει. Η αποζημίωση θα ισούται με την αξία του χαμένου του στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ. Ωστόσο, τα χρήματα του πριμ θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς τον παραμικρό περιορισμό.

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά αυτήν της Interwetten έχουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία