Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης με μειωμένο ρίσκο στην εταιρία στοιχημάτων Interwetten

To Champions League επιστρέφει την Τρίτη 12 Μαρτίου και τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Interwetten θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, αρκεί να είναι διατεθειμένα να αναλάβουν και το σχετικό ρίσκο. Στην περίπτωση ενός αγώνα της διοργάνωσης, όμως, το ρίσκο μειώνεται, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας.

Ο αγώνας που συμμετέχει στην προσφορά της Interwetten, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, είναι αυτός ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα, αν αυτός λήξει με λευκή ισοπαλία.

 

Αποζημίωση για τα χαμένα στο 0-0

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Τρίτης θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους από τη Δευτέρα, αφού πρώτα συνδεθούν στον λογαριασμό τους στην Interwetten. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, πριν την έναρξη του αγώνα.

Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν στον αγώνα της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης θα πρέπει να είναι μονά και μπορούν να αφορούν σε οποιοδήποτε σημείο και να έχουν οποιαδήποτε αξία. Εφόσον τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, τότε το μόνο που μένει είναι να δουν πώς θα εξελιχθεί ο αγώνας και πώς θα διευθετηθεί το δελτίο τους.

Στην περίπτωση που χάσουν και ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0, τότε θα ενεργοποιηθεί η προσφορά και θα τους αποζημιώσει για τα χαμένα τους χρήματα.

 

Η αποζημίωση για όσους συμμετάσχουν στην προσφορά

Η αποζημίωση που θα εισπράξουν όσοι εκμεταλλεύτηκαν την προσφορά της Interwetten θα έχει τη μορφή πριμ, το οποίο θα καλύπτει στο σύνολο του το χαμένο ποσό, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, ενώ θα πρόκειται για πριμ, τα χρήματα θα μπορούν να μεταφερθούν χωρίς περιορισμούς από τον λογαριασμό των παιχτών που θα το έχουν εξασφαλίσει.

Ο αγώνας Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης συμμετέχει στο πρόγραμμα της προσφοράς της Interwetten το οποίο έχει ανακοινώσει από τον Ιανουάριο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία