Παρολί μειωμένου ρίσκου στο γαλλικό πρωτάθλημα από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet ανακοίνωσε μία ακόμη προσφορά για όσα μέλη της τοποθετούν παρολί στοιχήματα στο ποδόσφαιρο και τους δίνει την ευκαιρία να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους και να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, όσο διεκδικούν αυξημένα κέρδη. Η νέα προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα χαμένα παρολί, αν αυτά χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στο γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Οι αγώνες της Ligue 1 επιστρέφουν στο πρόγραμμα στις 22 Νοεμβρίου και οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη νέα προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα παρολί στοιχήματα. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τουλάχιστον 4 αγώνες από το γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο pre-game και να αποφύγουν να συμπεριλάβουν αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά. Για να το κερδίσουν και τυπικά, όμως, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Από τα παραπάνω παρολί, τα μόνα που θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς είναι εκείνα που θα χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Τα στοιχήματα αυτά θα δικαιούνται μια αποζημίωση, η οποία θα ισούται με την αξία τους, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Όσοι, από την άλλη, θέλουν να προχωρήσουν σε ανάληψη του θα πρέπει να τζιράρουν την αξία του, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της Goalbet.

Στο γαλλικό πρωτάθλημα μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μέσω της Goalbet διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία