Προκριματικά EURO: Μειωμένο ρίσκο στα παρολί της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου έχουν μπροστά τους αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού τις επόμενες ημέρες, καθώς οι εθνικές ομάδες των χωρών της Ευρώπης επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους για τα προκριματικά του EURO 2020. Οι αγώνες της διοργάνωσης είναι, φυσικά, διαθέσιμοι προς στοιχηματισμό στην ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet, ενώ παράλληλα κάποια στοιχήματα μπορούν να συμμετάσχουν σε μια νέα και συμφέρουσα προσφορά.

Η συγκεκριμένη προσφορά της Goalbet υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού που συνοδεύει τα παρολί στοιχήματα, καθώς θα αποζημιώσει όσους καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και χάσουν εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά της Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, υπόσχεται να αποζημιώσει τα χαμένα παρολί που θα καλύπτουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Αναλυτικότερα, όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στο pre-game, το οποίο να αποτελείται από τουλάχιστον τέσσερις αγώνες των προκριματικών του EURO. Επιπλέον, κάθε σημείο θα πρέπει να αφορά στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρούνται μόνο οι αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα).

Εφόσον τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, οι παίχτες θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά και να μειώσουν αποτελεσματικά το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους.

 

Αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Η τελευταία προϋπόθεση που πρέπει να καλυφθεί, προκειμένου ένας παίχτης να εξασφαλίσει αποζημίωση για τα χαμένα του χρήματα είναι το παρολί του να χάσει εξαιτίας μόνο μίας λανθασμένης πρόβλεψης. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, ο παίχτης θα εξασφαλίσει την αποζημίωση, η οποία θα ισούται με το ποσό του χαμένου παρολί και θα έχει τη μορφή πριμ.

Τέλος για σήμερα η Goalbet έχει επιλέξει τον αγώνα ανάμεσα σε Γερμανία και Σερβία για την προσφορά της 0% γκανιότας στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία