Δύο προσφορές στο ποδόσφαιρο από την Sportingbet

Η εταιρία στοιχήματος Sportingbet ανακοίνωσε σήμερα δύο προσφορές για τα μέλη της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου. Πρόκειται για δύο από τους πλέον ενδιαφέροντες αγώνες του σημερινού προγράμματος και, χάρη σε αυτές τις προσφορές της Sportingbet, αποκτούν ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον, καθώς αυξάνουν την αξία των στοιχημάτων.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet ανακοίνωσε ένα μπόνους 5%, το οποίο θα προστεθεί στα κέρδη όσων στοιχηματίσουν στον αγώνα του Αμβούργου με τη Βέρντερ, και μια επιστροφή χαμένων χρημάτων, την οποία θα διεκδικήσουν όσοι προβλέψουν λανθασμένα στον αγώνα της Λας Πάλμας με την Εσπανιόλ.

 

Όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Αμβούργο και Βέρντερ, λοιπόν, θα δικαιούνται ένα bonus 5% για κάθε νικητήριο στοίχημα που θα έχουν τοποθετήσει. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι στοιχηματικές αγορές, αλλά μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, κάθε παίχτης μπορεί να τοποθετήσει και είτε στοιχήματα είτε παρολί. Όσοι τοποθετήσουν τα δεύτερα, όμως, θα πρέπει να συμπεριλάβουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Λας Πάλμας με την Εσπανιόλ μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων σε επιλεγμένες στοιχηματικές αγορές, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Οι στοιχηματικές αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι αυτές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ. Και σε αυτή την προσφορά συμμετέχουν αποκλειστικά τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Για να προχωρήσει στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων, τέλος, η Sportingbet απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει να καταλογίζεται τουλάχιστον μία κόκκινη κάρτα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε αντίθετη περίπτωση, η επιστροφή των χαμένων χρημάτων θα ακυρωθεί.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες από τις δύο προσφορές, θα έχουν τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και θεωρείται από τις πιο γνωστές αλλά και αξιόπιστες του χώρου εξυπηρετώντας πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες σε 23 διαφορετικές γλώσσες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία