Επιστροφή χρημάτων στους τελικούς του NBA από τη Netbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Νetbet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά που αφορά σε όσα μέλη της στποιχηματίζουν στη σειρά των τελικών του NBA ανάμεσα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Πρόκειται για μια επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν κάποιοι παίχτες, στοιχηματίζοντας στον πέμπτο αγώνα της σειράς των τελικών, στις 14 Ιουνίου.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά αποκλειστικά στον πέμπτο τελικό ανάμεσα σε Καβαλίερς και Γουόριορς και η επιστροφή των χαμένων χρημάτων μπορεί να αγγίξει και το ποσό των 20 ευρώ. Χάρη σε αυτή, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε οποιαδήποτε αγορά του αγώνα επιθυμούν, αντιμετωπίζοντας μειωμένο ρίσκο. Για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή που υπόσχεται η Netbet, όμως, θα πρέπει να καλυφθούν κάποιες προϋποθέσεις που έχoυν θέσει οι υπεύθυνοι.

 

Πρώτα απ΄ όλα, για να προχωρήσει η ιστοσελίδα του στοιχήματος στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που έχει ανακοινώσει. Το σενάριο αυτό αφορά επίσης στον πέμπτο αγώνα της σειράς των τελικών του NBA και θέλει τους Lebron James των Καβαλίερς και Stephen Curry των Γουόριορς να πετυχαίνουν αθροιστικά 70 ή περισσότερους πόντους. Αν, για παράδειγμα, ο James πετύχει 38 πόντους και ο Curry 34, η Netbet θα προχωρήσει στην επιστροφή.

 

Επιπλέον, για να δικαιούνται την επιστροφή που υπόσχεται η Netbet, οι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν αρχικά συμμετοχή και έπειτα να τοποθετήσουν στον αγώνα της 14ης Ιουνίου τουλάχιστον ένα μονό στοίχημα, αξίας 10 ευρώ και άνω, πριν την έναρξη του αγώνα, σε σημείο απόδοσης 1.60 και άνω. Αν το στοίχημα (ή τα στοιχήματά τους) χάσει, θα λάβουν την επιστροφή, έως και το ποσό των 20 ευρώ.

 

Τα χρήματα της επιστροφής, τέλος, θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς όσων τα δικαιούνται έως και στις 17 Ιουνίου. Θα έχουν, όμως, τη μορφή bonus, γεγονός που σημαίνει πως είναι απαραίτητο το τζιράρισμά τους επί πέντε φορές, σε στοιχήματα της Netbet με απόδοση 1.60 και άνω.

Η Netbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και προσφέρει στοιχήματα σε 28 αθλήματα!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Netbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία