Ξεκίνησε η νέα πρωτοβουλία της στοιχηματικής εταιρείας Flutter για τις ερασιτεχνικές ομάδες

Πριν μερικούς μήνες, η στοιχηματική εταιρεία Flutter Entertainment, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων των Paddy Power και BetFair, ανακοίνωσε μια νέα πρωτοβουλία, με σκοπό να ενισχύσει οικονομικά τις ερασιτεχνικές ομάδες ποδοσφαίρου του Ηνωμένου Βασιλείου. Η πρωτοβουλία της Flutter έχει σκοπό να βοηθήσει τις ερασιτεχνικές ομάδες (που σε μεγάλο βαθμό ευθύνονται για το μέλλον του αγγλικού ποδοσφαίρου) να ξεπεράσουν τα οικονομικά προβλήματα που έχει προκαλέσει η πανδημία και θα μοιράσει χρήματα σε όσες εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Clubs in Crisis.

Σύμφωνα με τη νεότερη ανακοίνωση της Flutter, η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα Clubs in Crisis ξεκίνησε και οι ομάδες που δικαιούνται ενίσχυση μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους.

 

Το πρόγραμμα Clubs in Crisis της Flutter Entertainment

Η νέα πρωτοβουλία της Flutter σκοπεύει να βοηθήσει όσες ερασιτεχνικές ομάδες ποδοσφαίρου αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, μέσω μιας σειράς οικονομικών ενισχύσεων. Συνολικά, η Flutter θα μοιράσει περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ μέσα στο 2021.

Τα χρήματα αυτά προέρχονται από δύο βασικές πηγές. Η πρώτη είναι η φιλανθρωπική πρωτοβουλία Cash4Clubs, την οποία η Flutter ίδρυσε το 2008 και ενισχύει κάθε χρόνο οικονομικά τις ερασιτεχνικές ομάδες. Η δεύτερη είναι τα χρήματα που εισέπραξε η Flutter από την αγγλική κυβέρνηση, προκειμένου να ενισχυθεί για τα οικονομικά προβλήματα που της προκάλεσε η πανδημία (κλείσιμο στοιχηματικών πρακτορείων κτλ.). Συνολικά, οι δύο αυτές πηγές συγκέντρωσαν περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα μοιραστούν σε έναν μεγάλο αριθμό ερασιτεχνικών ομάδων σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τέλος να σημειώσουμε πως η Flutter Entertainment μοίρασε 5,6 εκατομμύρια ευρώ μέσω του Cash4Clubs το 2020.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.