Ηνωμένο Βασίλειο: Τα πρακτορεία της ως κέντρα εμβολιασμού προσφέρει η Paddy Power

Η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power απευθύνθηκε πριν μερικές ημέρες στο NHS (ΕΣΥ) του Ηνωμένου Βασιλείου και προσέφερε το δίκτυο στοιχηματικών πρακτορείων της για τη χρήση τους ως κέντρα εμβολιασμού. Όπως και άλλες χώρες ανά τον κόσμο, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ξεκινήσει τη διαδικασία εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού και οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχημάτων προσφέρουν τα πρακτορεία της, αλλά και τους υπαλλήλους της ως εθελοντές.

Η πρόταση είναι αρκετά σημαντική, καθώς η Paddy Power διατηρεί περισσότερα από 350 πρακτορεία στοιχήματος σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι υπεύθυνοι διαβεβαιώνουν ότι τα πρακτορεία αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κέντρα εμβολιασμού, με ασφάλεια και με πρακτικότητα για πολλούς κατοίκους.

 

Η πρόταση της Paddy Power για τα κέντρα εμβολιασμού

Αυτή την περίοδο, το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται σε νέο αυστηρό lockdown, γεγονός που σημαίνει ότι όλα τα στοιχηματικά πρακτορεία (ανάμεσά τους και αυτά της Paddy Power) παραμένουν κλειστά. Έτσι, οι υπεύθυνοι της εταιρείας εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και τα προσφέρουν στο NHS, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει για τον εμβολιασμό του κοινού κατά του κορωνοϊού.

Αν η πρόταση γίνει δεκτή, πολλοί κάτοικοι θα είναι σε θέση να επισκεφτούν (σύμφωνα με τους κανόνες του προγράμματος εμβολιασμού του Ηνωμένου Βασιλείου) το κοντινότερο πρακτορείο τους και να εμβολιαστούν. Η Paddy Power προσφέρει περισσότερα από 350 επίγεια πρακτορεία και διαβεβαιώνει τους αρμόδιους ότι μπορούν να φιλοξενήσουν τη διαδικασία, με ασφαλή και πρακτικό τρόπο.

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της εταιρείας έχουν ενθαρρύνει τους υπαλλήλους των πρακτορείων να συνεισφέρουν εθελοντικά στις διαδικασίες εμβολιασμού που θα πραγματοποιηθούν εντός των πρακτορείων της. Προς το παρόν, πάντως, το NHS δεν έχει απαντήσει στην πρόταση της Paddy Power.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.