Συνεχίζει να τρέχει για καλό σκοπό η Stoiximan Running Team

Η Stoiximan Running Τeam, η ομάδα που δημιούργησε η στοιχηματική εταιρία Stoiximan, προκειμένου να συμμετάσχει στους αγώνες δρόμου Street Relays, έτρεξε τον προηγούμενο αγώνα της στις 22 Μαΐου και ετοιμάζεται για τον επόμενο, στις 4 Ιουνίου.

 

Η Stoiximan Running Team συμμετείχε με επιτυχία στους αγώνες σκυταλοδρομίας "Βίκος Street Relays", οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στις 22 Μαΐου στην Κοζάνη, και ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την κοινωνική προσφορά του Stoiximan, μέσα από την προβολή και ενίσχυση ιδρυμάτων που παράγουν κοινωφελές έργο. Στον αγώνα της Κοζάνης πραγματοποιήθηκαν παράλληλες εκδηλώσεις που έδωσαν τον χαρακτήρα γιορτής στη διοργάνωση και οι δρομείς της ομάδας του Stoiximan ενίσχυσαν με τον δικό τους τρόπο τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Παιδιών με Αισθησιοκινητικές Διαταραχές Δυτ.Μακεδονίας "Ηλιαχτίδα".

 

Επόμενο σταθμό της Stoiximan Running Team αποτελούν τα Ιωάννινα, στις 4 Ιουνίου. Όπως και στον προηγούμενο αγώνα, η ομάδα δημιουργήθηκε από την Stoiximan και αποτελείται από φίλους, συναδέλφους, αλλά και ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς. Κάθε ενδιαφερόμενος, μάλιστα, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή, μέσω της σελίδας της Stoiximan Running Team στο Facebook.

 

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και εκτός από το κοινωνικό έργο που προσφέρει αποτελεί και μεγάλο χορηγό πολλών Ελληνικών ομάδων αλλά και αθλητών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.