Χρηματική ενίσχυση σε μικρές ομάδες ποδοσφαίρου προσφέρει η εταιρεία στοιχήματος Entain

Η εταιρεία στοιχήματος Entain, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων των Ladbrokes και Coral, ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει χρηματοδότηση σε 27 ομάδες ποδοσφαίρου του Ηνωμένου Βασιλείου. Πρόκειται για μικρές ομάδες που αγωνίζονται σε τοπικά πρωταθλήματα και έχουν να αντιμετωπίσουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα, εξαιτίας της πανδημίας.

Η Entain ανακοίνωσε την ίδρυση ενός νέου κοινωφελούς οργανισμού, με το όνομα Trident Community Foundation, το οποίο θα αναλάβει τη διαχείριση και το μοίρασμα των χρηματοδοτήσεων. H χρηματοδότηση των ομάδων, τέλος, θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις και με την ολοκλήρωση της δεύτερης θα έχουν μοιραστεί συνολικά περισσότερα από 175.000 ευρώ στις ομάδες που έχουν ανάγκη οικονομικής στήριξης.

 

Η πρωτοβουλία της Entain για τη στήριξη των μικρών ομάδων

Η Entain ανακοίνωσε τη νέα πρωτοβουλία της, η οποία αποτελεί κομμάτι του προγράμματος εταιρικής ευθύνης της. Το εν λόγω κομμάτι, μάλιστα, έχει ενισχυθεί σημαντικά τους τελευταίους μήνες, με πρωτοβουλίες που αφορούν στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος της εταιρείας, στην ενίσχυση της ενημέρωσης για τον εθισμό στον τζόγο στις ΗΠΑ και άλλες. Ανάμεσα σε αυτές τις πρωτοβουλίες, λοιπόν, βρίσκεται και αυτή, η οποία βασίζεται στο γεγονός ότι οι τοπικές ομάδες θα μπορέσουν να βοηθήσουν τις κοινωνίες να επανέλθουν ευκολότερα στην κανονικότητα, όταν αρθούν μόνιμα οι περιορισμοί που προκάλεσε η πανδημία.

Στο πλαίσιο αυτό, η Entain θα μοιράσει περισσότερα από 175.000 ευρώ σε 27 μικρές ομάδες του Ηνωμένου Βασιλείου, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Κάθε ομάδα, τέλος, αναμένεται να λάβει έως και 5.000 ευρώ, ανάλογα με τις ανάγκες και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.