Δωρητές αίματος αναζητά η Paddy Power

Η τρέχουσα εβδομάδα είναι αφιερωμένη στους σπάνιους τύπους άιματος που βρίσκονται σε έλλειψη στα νοσοκομεία ολόκληρου του κόσμου και 21 χώρες (μεταξύ των οποιων και το Ηνωμένο Βασίλειο) συμμετέχουν σε μια καμπάνια που σκοπεύει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες και να ωθήσει ιδιαίτερα όσους διαθέτουν τύπο αίματος Α και Ο να δωρίσουν αίμα. Στην ίδια καμπάνια, μάλιστα, συμμετέχει και η στοιχηματική εταιρία Paddy Power, ενημερώνοντας τα μέλη της ιστοσελίδας της και καλώντας τα να βοηθήσουν.

 

Ως συνήθως, μάλιστα, ο τρόπος προβολής της καμπάνιας είναι εξαιρετικά πρωτότυπος στην Paddy Power. Οι υπεύθυνοι έχουν αφαιρέσει τα επίμαχα γράμματα (Α και Ο) από τους τίτλους και τα λογότυπα της καμπάνιας, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται ως εξής: P DDY P WER, κτλ..

 

Στο πλαίσιο της νέας κοινωνικής της καμπάνιας, λοιπόν, η Paddy Power ενημερώνει τα μέλη της για τις ανάγκες που υπάρχουν σε αίμα (ιδιαίτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο) και τα καλεί να κάνουν και αυτά το χρέος τους προς την κοινωνία. Παράλληλα, παρέχει πληροφορίες για κάθε ενδιαφερόμενο και ενισχύει την καμπάνια, μεταφέροντας το μήνυμά της σε όσο το δυνατόν περισσότερα μάτια, μέσω του διαδικτύου.

 

Η Paddy Power είναι ιρλανδικής καταγωγής και δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος καθώς αποχώρησε από την ελληνική αγορά πρόσφατα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.