Ιδρύματα στα Χανιά επισκέφτηκαν Stoiximan και Πλατανιάς

Αντιπροσωπεία της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan επισκέφτηκε την προηγούμεμη εβδομάδα δύο ιδρύματα στα Χανιά, συνοδευόμενη από την ομάδα της ΠΑΕ Πλατανιάς, της οποίας αποτελεί μεγάλο χορηγό. Τα μέλη του Πλατανιά και του Stoiximan,ο οποίος ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος,επισκέφτηκαν τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία και στο Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης, τα οποία ενθουσιάστηκαν στη θέα των αγαπημένων τους ποδοσφαιριστών. Οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν δώρα στα παιδιά και οι εκπρόσωποι του Stoiximan, το μέλος του ΔΣ, Γιάννης Σπανουδάκης, και ο επικεφαλής marketing, Πάνος Κωνσταντόπουλος, προσέφεραν ένα σημαντικό ποσό στα ιδρύματα.

 

Ο Γιάννης Σπανουδάκης δήλωσε σχετικά: “Ο Stoiximan, στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας που αναπτύσσει στη βάση συγκεκριμένων πυλώνων, λειτουργεί στην κατεύθυνση της ενδυνάμωσης και της στήριξης, καλλιεργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με την κοινωνία, επιχειρώντας να συμβάλει υποστηρικτικά με κάθε τρόπο. Η στάση αυτών των παιδιών, μπρος στο δικό τους αγώνα για αξιοπρεπή ζωή, είναι ένα ειλικρινές παράδειγμα για να αντιληφθούμε πως οι δυσκολίες δεν είναι ποτέ απροσπέλαστες”.

 

Αντίστοιχα, ο Πάνος Κωνσταντόπουλος συμπλήρωσε: “Εμείς στον Stoiximan, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, επιδιώκουμε να ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης της κοινωνίας. Και, όταν αναγνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η προσφορά ιδρυμάτων και οργανισμών που κρίνονται από την αποτελεσματικότητα και τον χαρακτήρα του έργου τους, δε θα μπορούσαμε παρά να βρισκόμαστε στο πλευρό τους. Με την παρουσία των παικτών και της ομάδας του Πλατανιά, που συμβάλλει στην πράξη με την παρουσία του εδώ σήμερα, ευχόμαστε να συνεχίσετε να παράγετε αυτό το πολυσύνθετο και πολύπλευρο έργο, προς τα ίδια τα παιδιά, τις οικογένειες τους αλλά και την ίδια την κοινωνία”.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.