Σημαντική δωρεά προς την Ινδία ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχημάτων Entain

Η εταιρεία στοιχημάτων Entain, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων των Ladbrokes και Coral, ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει μια δωρεά ύψους άνω των 100.000 ευρώ στην Ινδία, προκειμένου να συμβάλλει στις προσπάθειες της χώρας να καταπολεμήσει τις συνέπειες της πανδημίας. Η Ινδία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τους τελευταίους μήνες και η πανδημία έχει γονατίσει το σύστημα υγείας της, με αποτέλεσμα οι αριθμοί των νεκρών να αυξάνονται συνεχώς. Για αυτό το λόγο, η Entain αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια δωρεά, η οποία θα ενισχύσει με φάρμακα και ιατρικά μηχανήματα τη χώρα.

Η Entain δραστηριοποιείται νόμιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον υπόλοιπο κόσμο, αλλά όχι στην Ινδία. Ωστόσο, στα γραφεία της θυγατρικής της, IvyTech, στο Χιντεραμπάντ της Ινδίας, εργάζονται περισσότερα από 2.500 άτομα, με αποτέλεσμα η στοιχηματική εταιρεία να έχει σχέσεις με τη χώρα.

 

Η δωρεά της Entain προς την Ινδία

Η δωρεά της Entain θα ξεπερνά τα 100.000 ευρώ και θα πραγματοποιηθεί μέσω του φιλανθρωπικού τομέα της στοιχηματικής εταιρείας, ο οποίος ονομάζεται Entain Foundation. Τα χρήματα θα κατατεθούν στη ΜΚΟ Crown Agents, η οποία προσφέρει κάθε είδους βοήθεια στο σύστημα υγείας της Ινδίας. Χάρη σε αυτά τα χρήματα, θα αγοραστούν φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, αλλά και περισσότερα από 25 ιατρικά μηχανήματα για τη νοσηλεία των ασθενών.

Σύμφωνα με την Entain, μάλιστα, η δωρεά της αυτή προκύπτει απλά από τη διάθεσή της να βοηθήσει τις κοινότητες, στις οποίες δραστηριοποιείται, και η Ινδία συγκαταλέγεται σε αυτές, ειδικά τώρα που αντιμετωπίζει μια τεράστια ανθρωπιστική κρίση. Η CEO της εταιρείας, Jette Nygaard-Andersen, δήλωσε σχετικά: “Βρισκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας και του Ινδικού λαού γενικότερα, σε μια εποχή που αποτελεί τεράστια πρόκληση για όλους μας. Ελπίζουμε πως η βοήθειά μας θα έχει αντίκτυπο στην προσπάθεια της Ινδίας να καταπολεμήσει και να ξεπεράσει αυτόν τον φριχτό ιό”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.