Άνοιγμα στη Γεωργία πραγματοποίησε η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair

H στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της γεωργιανής εταιρείας Adjarabet και πλέον ανοίγει μπροστά της ο δρόμος για νόμιμη δραστηριοποίηση στην αναπτυσσόμενη αγορά της Γεωργίας. Η συμφωνία με την Adjarabet, τη μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στη Γεωργία δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα στην Paddy Power BetFair, η οποία εξετάζει την περαιτέρω επέκτασή της στην ίδια αγορά.

Η συγκεκριμένη συμφωνία, τέλος, εντάσσεται στο συνολικό σχέδιο της Paddy Power BetFair, η οποία επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί σε νέες ευρωπαϊκές αγορές, μέσω συνεργασιών και εξαγορών.

 

Η συμφωνία εξαγοράς της Adjarabet

Η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair απέκτησε το 51% της Adjarabet, έναντι του ποσού των 101 εκατομμυρίων ευρώ. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, μάλιστα, προβλέπει ότι η Paddy Power BetFair θα έχει την επιλογή να εξαγοράσει και το υπόλοιπο 49%, μετά από τρία χρόνια.

Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την στοιχηματική εταιρεία, προκειμένου να επεκταθεί στην αγορά της Γεωργίας. Η Adjarabet, άλλωστε, κατέχει το 40% της αγοράς και αποτελεί την πιο δημοφιλή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας. Επιπλέον, έχει εξασφαλίσει σημαντικές συνεργασίες, οι οποίες της επιτρέπουν τη νόμιμη δραστηριοποίηση και στην αγορά της γειτονικής Αρμενίας.

Η Adjarabet, τέλος, προσφέρει υπηρεσίες στους τομείς του online στοιχήματος, του online καζίνο και του πόκερ, ενώ το 2018 εξασφάλισε έσοδα 73 εκατομμυρίων ευρώ.

 

“Το Νο1 στην αναπτυσσόμενη αγορά της Γεωργίας”

Την εξαγορά σχολίασε ο CEO της Paddy Power, Peter Jackson: “Η παρουσία της Adjarabet και η ικανή ομάδα στελεχών της την έχουν καθιερώσει ως το Νο1 στην αναπτυσσόμενη και νόμιμη αγορά της Γεωργίας. Μαζί με την τεχνολογία και τις ικανότητες της Paddy Power BetFair, είμαστε αισιόδοξοι πως η Adjarabet θα αποκτήσει τη θέση που θα της επιτρέψει να επεκτείνει ακόμη περισσότερο την επιτυχία της”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.