Στη ρωσική αγορά στρέφει το βλέμμα της η ιστοσελίδα στοιχημάτων Bet365

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Bet365 δραστηριοποιείται με επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές, αλλά μία από τις μεγαλύτερες αγορές της γηραιάς ηπείρου που μέχρι στιγμής της διαφεύγει είναι η ρωσική. Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας EGR, όμως, η Bet365 έχει ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να δραστηριοποιηθεί νόμιμα στη Ρωσία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της EGR, η Bet365 κατέθεσε αίτηση απόκτησης της διαδικτυακής διεύθυνσης bet365.ru, το οποίο δε μπορεί να σημαίνει τίποτε άλλο, παρά ότι οι υπεύθυνοι ετοιμάζουν μια νέα ιστοσελίδα στοιχήματος, η οποία θα δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη Ρωσία. Με άλλα λόγια, η Bet365 έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες που απαιτούνται, προκειμένου να εξασφαλίσει μία από τις λιγοστές άδειες που προσφέρονται για νόμιμο online στοίχημα στη Ρωσία.

 

Τα πρώτα βήματα για την επέκταση της Bet365 στη Ρωσία

Ο ρωσικός νόμος προβλέπει, μεταξύ άλλων, ότι κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα που επιθυμεί να αποκτήσει άδεια νόμιμης λειτουργίας θα πρέπει να φιλοξενείται σε ρωσικό server και να διατηρεί ρωσική ιστοσελίδα με την κατάληξη .ru. Για αυτό το λόγο, η Bet365 έκανε αίτηση καταχώρησης του bet365.ru στην αρμόδια ρωσική Αρχή, προκειμένου να καλύψει την πρώτη βασική προϋπόθεση.

Επόμενο βήμα για την Bet365, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της EGR, είναι να εγγραφεί στην Εφορία της Ρωσίας. Μία ακόμα προϋπόθεση για να λειτουργήσει μια στοιχηματική ιστοσελίδα νόμιμα είναι να αποκτήσει ρωσικό ΑΦΜ και αυτό ακριβώς θα επιδιώξει η Bet365.

Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας, πάντως, δεν έχουν κάνει καμία σχετική δήλωση και προς το παρόν δε φαίνονται διατεθειμένοι να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδιά τους. Η ρωσική αγορά, πάντως, θα αποτελέσει ένα εξαιρετικά επικερδές πεδίο δράσης για την Bet365, αν καταφέρει να καλύψει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.