Νέα… φουρνιά στοιχηματικών αδειών στην ιταλική αγορά!

Οι αρμόδιες Αρχές στην Ιταλία κάλεσαν τις ενδιαφερόμενες στοιχηματικές εταιρίες να αιτηθούν για την απόκτηση μίας από τις νέες άδειες νόμιμης δραστηριότητας στοιχήματος που εξέδωσαν. Οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τις άδειες, των οποίων ο αριθμός αγγίζει τις 120!

Αναλυτικότερα, οι ιταλικές Αρχές ανακοίνωσαν την έκδοση 120 νέων αδειών, τις οποίες θα εξασφαλίσουν οι εταιρίες που θα αιτηθούν πρώτες – εφόσον βέβαια καλύπτουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Το μοίρασμα των αδειών

Από τις 120 άδειες που θα μοιράσουν οι ιταλικές Αρχές, οι 40 προορίζονται για τις στοιχηματικές εταιρίες που ήδη δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα και θέλουν να συνεχίσουν να το κάνουν. Επιπλέον, οι άδειες δεν αφορούν μόνο σε ιστοσελίδες στοιχήματος, αλλά και σε online καζίνο, bingo και άλλα τυχερά παιχνίδια.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρίες, τέλος, έχουν διορία έως τις 19 Μαρτίου, προκειμένου να καταθέσουν τις αιτήσεις τους. Μετά από ένα διάστημα 3-5 μηνών, θα ανακοινωθούν οι εταιρίες που απέκτησαν τις άδειες, οι οποίες θα μπορούν να δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2022.

 

Προϋποθέσεις για την απόκτηση άδειας στην Ιταλία

Οι εταιρίες που θέλουν να αποκτήσουν μία από τις 120 άδειες που εξέδωσαν οι ιταλικές Αρχές θα πρέπει, φυσικά, να καλύπτουν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από το νόμο. Αρχικά, κάθε εταιρία θα πρέπει να διαθέτει ήδη άδεια που έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ παράλληλα θα πρέπει να παρουσιάζει έσοδα της τάξης των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ σε περίοδο δύο ετών. Όσες εταιρίες δε διαθέτουν άδεια εγκεκριμένη από την Ε.Ε., θα πρέπει να διαθέτουν επιπλέον τραπεζικές εγγυήσεις ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Τέλος, η τιμή για κάθε άδεια αγγίζει τα 200.000 ευρώ. Σκοπός των ιταλικών Αρχών είναι να συγκεντρωθούν έσοδα της τάξης των 24 εκατομμυρίων ευρώ από τη νέα αυτή διαδικασία αδειοδότησης.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.