Διπλάσιοι ποδηλάτες στη φετινή αγαθοεργία της Skybet

H Sky Betting & Gaming, ιδιοκτήτρια της στοιχηματικής εταιρίας Skybet, διοργάνωσε και φέτος μια ποδηλατοδρομία για καλό σκοπό, στην περιοχή του Yorkshire Dales. Οι 73 ποδηλάτες (διπλάσιοι σε σχέση με πέρσι) ανέλαβαν να ολοκληρώσουν μια διαδρομή 100 περίπου χιλιομέτρων, με τα έσοδα να κατευθύνονται στον οργανισμό Teenage Cancer Trust.

 

Η Heather Bowen, υπεύθυνη της συγκέντρωσης χρημάτων για το Teenage Cancer Trust, δήλωσε για τη νέα αυτή πρωτοβουλία: “Τους τελευταίους μήνες, έχουμε μείνει έκπληκτοι από το πώς οι υπάλληλοι της Sky Betting & Gaming έχουν παραμείνει πιστοί στην στήριξή τους προς το Teenage Cancer Trust. Αυτή η ποδηλατοδρομία δεν ήταν για αδύναμες καρδιές και το Yorkshire, αν και η ομορφότερη περιοχή, δε λογίζεται σε καμία περίπτωση ως επίπεδη διαδρομή, επομένως η αντοχή και θέληση των συμμετεχόντων να φτάσουν στο τέρμα πρέπει να επιβραβευθεί. Πώς κατάφεραν όλοι να πάνε σήμερα στη δουλειά, μετά από αυτή την ποδηλατική πρόκληση, με ξεπερνά! Το προσωπικό της Sky Betting & Gaming είναι απλά οι καλύτεροι, λατρεύουμε το χιούμορ τους και την επιμονή τους. Θα υπάρξουν κάποια ενδιαφέρουσες και αρκετά δύσκολες παρόμοιες προκλήσεις τους επόμενους μήνες και απλά θέλουμε να πούμε συγχαρητήρια σε όλους και ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη της δουλειάς μας εδώ στο Yorkshire για έφηβους και ενήλικες που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο”.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.