Έξοδα για καλό σκοπό πραγματοποίησε η εταιρεία στοιχήματος William Hill

Όπως συμβαίνει και σε πολλές άλλες εταιρείες στοιχημάτων, τα έξοδα που πραγματοποιεί η William Hill δεν αφορούν μόνο σε επενδύσεις και βελτίωση των υπηρεσιών της, αλλά και σε καλούς σκοπούς, που αφορούν είτε σε φιλανθρωπικές καμπάνιες είτε στην υγεία των υπαλλήλων της. Δύο τέτοιες νέες πρωτοβουλίες κόστισαν αρκετά στην στοιχηματική εταιρεία, αλλά ανταπέδωσαν προς την κοινωνία και το εργατικό δυναμικό της William Hill.

Αναλυτικότερα, η William Hill πραγματοποίησε μια δωρεά για καλό σκοπό στο New Jersey των ΗΠΑ, ενώ παράλληλα διοργάνωσε μια σειρά σεμιναρίων για την υγεία των υπαλλήλων της.

 

Δωρεά 50.000 δολαρίων για την αντιμετώπιση του εθισμού στον τζόγο

Η πρώτη πρωτοβουλία της William Hill πραγματοποιήθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στην Πολιτεία του New Jersey, όπου πλέον η εταιρεία στοιχήματος δραστηριοποιείται νόμιμα. Η William Hill δώρισε το ποσό των 50.000 δολαρίων σε φιλανθρωπικό οργανισμό που καταπολεμά τον εθισμό στον τζόγο, προκειμένου να λανσάρει τη νέα καμπάνια του.

Η καμπάνια αυτή θα στηριχτεί γύρω από ένα βίντεο, το οποίο παρουσιάζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο και το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από τη William Hill. Η καμπάνια, τέλος, θα πραγματοποιηθεί στα social media, στην τηλεόραση και στους κινηματογράφους.

 

Σεμινάρια υγείας για τους υπαλλήλους της William Hill

Παράλληλα, η William Hill ανακοίνωσε πως συνεργάζεται με την εταιρεία υπηρεσιών υγείας Let's Get Healthy, με σκοπό την διεξαγωγή μιας σειράς σεμιναρίων για το προσωπικό της. Τα σεμινάρια αυτά θα επικεντρώνονται στην υγεία των υπαλλήλων της William Hill και θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της εταιρείας στο Λονδίνο, το Λιντς και το Γιβραλτάρ.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.