Φιλανθρωπία μέσω του PDC World Championship για τη William Hill

H William Hill αποτελεί τον επίσημο χορηγό του τουρνουά PDC World Championship στα βελάκια και εκμεταλλεύεται τη θέση της, προκειμένου να συνεισφέρει ενεργά σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Στο πλαίσιο της ευκαιρίας που της δίνεται, λοιπόν, η εταιρεία του στοιχήματος έχει ήδη επαναφέρει την φιλανθρωπική ενέργεια “Nine-Darter”.

 

Πρόκειται για μια ενέργεια που έχει πραγματοποιήσει και στο παρελθόν η William Hill, μοιράζοντας χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, ανάλογα με τις εξελίξεις που συμβαίνουν στους αγώνες του τουρνουά. Έτσι και φέτος, λοιπόν, η William Hill υπόσχεται πως θα χαρίζει το ποσό των 9.000 λιρών στον Οργανισμό Parkinson’s UK, κάθε φορά που θα επιτυγχάνεται ένα nine-dart finish σε οποιονδήποτε από τους αγώνες του PDC World Championship.

 

Για τους μη μυημένους, το nine-dart finish αποτελεί το απόλυτο σκορ σε ένα σκέλος του αγώνα, κατά το οποίο ο παίχτης πετυχαίνει 501 βαθμούς με εννιά μόλις βελάκια. Η επίτευξη ενός nine-dart finish αποτελεί πάντα αφορμή για πανηγυρισμούς στα βελάκια (από παίχτες και θεατές) και πλέον αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, χάρη στον φιλανθρωπικό χαρακτήρα που του έχει δώσει η William Hill.

 

Η ενέργεια αυτή, μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα στο PDC World Championship και θα συνεχιστεί έως τις 2 Ιανουαρίου, όταν ολοκληρωθεί το τουρνουά.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.