Στην κορυφή των social media η 888

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος της 888 αναδείχθηκε αυτή με τις περισσότερες αναφορές στα social media, κατά τη διάρκεια του αγώνα του πρωταθλήματος μεσαίων βαρών των IBF και WBA. Όσο oι δύο πυγμάχοι (Carl Froch και George Groves) διεκδικούσαν τις ζώνες του πρωταθλητή το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι online εταιρίες στοιχημάτων  επιδίδονταν σε μια άτυπη καμπάνια στα social media, με πληροφορίες και tweets σχετικά με τον αγώνα.

 

Σε αυτή τη καμπάνια, όπως αποδείχθηκε, η 888 αναδείχθηκε νικήτρια, καθώς οι μετρήσεις τη θέλουν να είναι η εταιρεία που αναφέρθηκε περισσότερες φορές, χάρη στα συνεχή tweets της και τα posts της με το χιουμοριστικό περιεχόμενο που έδωσαν τροφή για σχόλια και re-tweets στους followers της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.