Κατέληξε τελικά σε συμφωνία με την αυστραλιανή NRL η BetFair

Η BetFair κατέληξε τελικά την τελευταία στιγμή σε συμφωνία με την NRL, τη διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος ράγκμπι στην Αυστραλία, και θα προσφέρει τους αγώνες της για στοιχηματισμό στο online ανταλλακτήριό της. Ωστόσο, αυτοί που θα πληρώσουν το τίμημα των αυξημένων εξόδων του ανταλλακτηρίου θα είναι οι ίδιοι παίχτες, που θα καλούνται να αποχωρίζονται μεγαλύτερες προμήθειες από τα κέρδη τους.

Θυμίζουμε ότι η BetFair, όπως και άλλες στοιχηματικές στην Αυστραλία, βρέθηκε εν μέσω διαφωνιών και συγκρούσεων με την NRL, η οποία ανακοίνωσε ότι θα αυξηθούν από τη νέα σεζόν οι προμήθειες που ζητά για την στοιχηματική κάλυψη των αγώνων της.

 

Οι νέες χρεώσεις για τα στοιχήματα στο ανταλλακτήριο της BetFair

Τα καλά νέα για τα μέλη της BetFair από την Αυστραλία είναι ότι θα μπορούν και πάλι να στοιχηματίζουν στους αγώνες ράγκμπι της NRL. Τα κακά νέα είναι ότι τα στοιχήματα αυτά θα τους κοστίζουν περισσότερο. Άλλωστε, η NRL απαίτησε από τις στοιχηματικές εταιρείες αυξημένη προμήθεια επί των εσόδων τους, προκειμένου να επιτρέψει την παρουσία των αγώνων της στα κουπόνια του στοιχήματος.

Αποτέλεσμα αυτού είναι η αύξηση της προμήθειας του ανταλλακτηρίου της BetFair στο 10%. Έως πρόσφατα, η προμήθεια αυτή δεν ξεπερνούσε το 6%, με αποτέλεσμα τα κέρδη που θα εξασφαλίζουν οι παίχτες να είναι μειωμένα. Για παράδειγμα, αν κάποιος εξασφαλίσει καθαρά κέρδη 100 ευρώ από έναν αγώνα της NRL, στον λογαριασμό του θα επιστρέψουν τα 90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι στο ανταλλακτήριο της BetFair, η μόνη προμήθεια που καλούνται να πληρώσουν τα μέλη αφορά στα πιθανά κέρδη τους. Αν κάποιος τοποθετήσει ένα στοίχημα και κερδίσει, τότε θα κληθεί να πληρώσει μια συγκεκριμένη προμήθεια επί των κερδών του. Αντίστοιχα, η BetFair (όπως και άλλες στοιχηματικές) είναι υποχρεωμένες να πληρώνουν την απαραίτητη προμήθεια στις διοργανώτριες Αρχές των αθλημάτων που καλύπτει στοιχηματικά.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.