Χρήσιμα συμπεράσματα για τον στοιχηματισμό σε στημένους αγώνες ανακοίνωσε η Sportradar

Η Sportradar, μία από τις κορυφαίες ανεξάρτητες εταιρείες που έχουν αφιερώσει τη δράση τους στην καταπολέμηση της χειραγώγησης αθλητικών γεγονότων, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα μιας έρευνας που πραγματοποίησε πάνω στον συγκεκριμένο τομέα. Η συγκεκριμένη έρευνα είχε ως αποτέλεσμα μια σειρά από χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία ανακοινώθηκαν μέσω της καμπάνιας #ProtectingGlobalSport στα social media.

Ανάμεσά τους βρίσκονται και κάποια ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ευρήματα, όπως το συμπέρασμα ότι οι περισσότεροι παίχτες που τοποθετούν ύποπτα στοιχήματα το κάνουν στα πρώτα 15 λεπτά ενός αγώνα.

 

Τα συμπεράσματα της έρευνας της Sportradar

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Sportradar μέσω της καμπάνιας της, τα περισσότερα ύποπτα στοιχήματα που τοποθετούνται σε αγώνες ποδοσφαίρου τοποθετούνται μέσα στα 15 πρώτα λεπτά από τη σέντρα. Το ποσοστό που αναφέρουν οι υπεύθυνοι ξεπερνά το 50%.

Επιπλέον, η Sportradar ανακοίνωσε ότι τα τελευταία 3 χρόνια εντοπίστηκαν περισσότεροι από 1.700 ύποπτοι αγώνες στο ποδόσφαιρο. Από αυτούς, οι 377 διεξήχθησαν στις κορυφαίες εθνικές κατηγορίες, οι 628 (σχεδόν το 40%) στις δεύτερες κατηγορίες, οι 298 στις τρίτες κατηγορίες και κάτω και οι 149 στις κατηγορίες νέων.

Ένα τελευταίο εντυπωσιακό συμπέρασμα της έρευνας της Sportradar είναι το γεγονός ότι η ύποπτη δραστηριότητα δε μειώθηκε ιδιαίτερα μέσα στο 2020, παρά το γεγονός ότι τα αθλητικά γεγονότα απουσίαζαν για αρκετούς μήνες. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Sportradar έχει ήδη εντοπίσει 213 ύποπτους αγώνες! Ο αριθμός αυτός είναι αρκετά εντυπωσιακός αν σκεφτεί κανείς ότι βρισκόμαστε ακόμα στο πρώτο εξάμηνο του 2020 και πως τα ύποπτα περιστατικά για ολόκληρο το 2020 ήταν 660, αριθμός που κρίθηκε αρκετά μεγάλος. Όπως φαίνεται, όμως, οι παράνομες δραστηριότητες στον αθλητισμό δεν ανακόπηκαν εξαιτίας της πανδημίας και της κατακόρυφης μείωσης της αγωνιστικής δράσης.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.