Τέλος οι στοιχηματικές διαφημίσεις από την κεντρική σελίδα του YouTube

To YouTube ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες μια νέα αλλαγή στους κανόνες διαφημιστικής προώθησης προϊόντων και βάζει τέλος σε μια σειρά διαφημίσεων, οι οποίες μπορούν να κρύβουν κινδύνους για τους χρήστες των υπηρεσιών της. Ανάμεσα σε αυτές τις διαφημίσεις συγκαταλέγονται και όσες προωθούν το στοίχημα και άλλα τυχερά παιχνίδια.

Η απαγόρευση, όμως, δεν ισχύει για το σύνολο των διαφημίσεων που προβάλλονται στην ιστοσελίδα του YouTube, αλλά μόνο για το μεγάλο διαφημιστικό banner που βρίσκεται στην κεντρική ιστοσελίδα της. Αυτό σημαίνει ότι στοιχηματικές και άλλες διαφημίσεις θα μπορούν να προβάλλονται κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής των βίντεο του YouTube. Ωστόσο, οι εταιρείες που διαφημίζουν τέτοια προϊόντα θα χάσουν τη δυνατότητα προβολής στον σημαντικότερο διαφημιστικό χώρο του YouTube.

 

Οι αποκλεισμένες διαφημίσεις από την ιστοσελίδα του YouTube

Στο εξής, οι επισκέπτες της κεντρικής σελίδας του YouTube δε θα παρακολουθούν όλων των ειδών τις διαφημίσεις, καθώς μια σειρά κατηγοριών θα σταματήσει να προβάλλεται στο κεντρικό διαφημιστικό banner. Ανάμεσα σε αυτές τις κατηγορίες διαφημίσεων βρίσκονται όσες προωθούν στοίχημα και άλλα τυχερά παιχνίδια, καθώς και πολιτικές διαφημίσεις και προωθήσεις αλκοολούχων προϊόντων.

Ο λόγος για την απόφαση του YouTube είναι η προστασία όλων των χρηστών και πολύ περισσότερο των ανηλίκων. Οι υπεύθυνοι έχουν προχωρήσει και στο παρελθόν σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και έχουν αλλάξει αρκετές φορές τους όρους χρήσης του κεντρικού διαφημιστικού banner.

Οι αντιδράσεις για τη συγκεκριμένη κίνηση, πάντως, είναι ελάχιστες, ειδικά στον χώρο των τυχερών παιχνιδιών. Άλλωστε, το κεντρικό διαφημιστικό banner του YouTube είναι πανάκριβο και ελάχιστες εταιρείες μικρού ή μεσαίου μεγέθους είχαν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν προβολή σε αυτό, έστω και για μερικά λεπτά.  

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.