Στους πλουσιότερους του Ηνωμένου Βασιλείου οι ιδιοκτήτες της εταιρείας στοιχημάτων Bet365

Oι ιδιοκτήτες της εταιρείας στοιχημάτων Bet365, Denise, Peter και John Coates, βρέθηκαν στη λίστα των Sunday Times με τους 20 πλουσιότερους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η οικογένεια Coates αναδείχθηκε ως η 19η πλουσιότερη στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ παράλληλα κατέκτησε και τη 2η θέση της λίστας με τους καλύτερους… πελάτες της αγγλικής Εφορίας!

Η Bet365, άλλωστε, αποτελεί μια άκρως κερδοφόρα επιχείρηση, η οποία δεν δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, μα και σε άλλες χώρες ανά τον κόσμο (για παράδειγμα, στην Ελλάδα, αλλά πολύ σύντομα και στις ΗΠΑ).

 

Η λίστα των Sunday Times με τους πλουσιότερους Βρετανούς

Η λίστα που δημοσίευσαν οι Sunday Times περιλαμβάνει τα 20 πλουσιότερα άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τα έσοδα και τα κέρδη τους μέσα στο 2018. Στην πρώτη θέση της λίστας, βρέθηκαν για μια ακόμη φορά οι Sri και Gopi Hinduja, ιδιοκτήτες της πολυεθνικής εταιρείας Hinduja Group, ενώ οι ιδιοκτήτες της Bet365 κατάφεραν να κατακτήσουν τη 19η θέση, με περιουσία 6,8 δις λιρών. Εξαιτίας των εσόδων της, μάλιστα, η οικογένεια Coates θα κληθεί να πληρώσει φόρους συνολικής αξίας 156 εκατομμυρίων λιρών μέσα στο 2019, γεγονός που τους κατατάσσει στη 2η θέση της λίστας με τους υψηλότερα φορολογούμενους Άγγλους.

Να σας θυμίσουμε πως η Denise Coates αναδείχθηκε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με την ετήσια λίστα Sunday Times Rich Lis.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.