Νέα πλατφόρμα στοιχήματος ετοιμάζει η Unibet

Η εταιρία στοιχήματος Unibet διατηρεί μια σύγχρονη και πρακτική πλατφόρμα στοιχήματος στην ιστοσελίδα της, αλλά αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν αποζητά τη βελτίωση στις υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη της. Και αυτή τη βελτίωση έρχεται να φέρει η αναβαθμισμένη πλατφόρμα που λάνσαρε πρόσφατα η εταιρεία.

 

Πρόκειται για μια αναβαθμισμένη στα σημεία πλατφόρμα, η οποία βρίσκεται προς το παρόν σε δοκιμαστική έκδοση (beta). Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι οι παίχτες δε μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν και να επωφεληθούν των υψηλότερων επιπέδων πρακτικότητας και ευκολίας που προσφέρει.

 

Στη νέα πλατφόρμα, πρώτα απ’ όλα, είναι διαθέσιμα όλα τα αθλήματα που κάλυπτε μέχρι σήμερα η Unibet (πρόκειται συνολικά για 38 αθλήματα). Η περιήγηση ανάμεσά τους, όμως, και η αναζήτηση ενός γεγονότος είναι σαφώς πιο εύκολη, χάρη και στα μεγάλα γραφικά που προσφέρει η νέα πλατφόρμα. Επιπλέον, οι ταχύτητες περιήγησης είναι μεγαλύτερες, ενώ κάθε νέα ενότητα ανοίγει άμεσα στο ίδιο παράθυρο.

 

Είτε, λοιπόν, κάποιος στοιχηματίζει στο ποδόσφαιρο είτε στο τένις είτε σε κάποιο λιγότερο δημοφιλές άθλημα, όπως η πυγμαχία, το beach volley ή το σκάκι, θα εντοπίσει πολύ πιο γρήγορα τις επιλογές του, σε διοργανώσεις και αγώνες. Και σε κάθε αγώνα, οι επιλογές σε στοιχηματικές αγορές παρουσιάζονται στο σύνολό τους.

 

Κάθε παίχτης, λοιπόν, που θα επισκεφτεί τη νέα πλατφόρμα, θα κληθεί αρχικά να επιλέξει ανάμεσα είτε στην αναγραφή των αθλημάτων σε ένα μενού Α-Ζ είτε στην παρουσίαση των σημαντικότερων επερχόμενων γεγονότων – όχι μόνο σε εξαιρετικά δημοφιλή αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, αλλά και σε λιγότερο δημοφιλή, όπως το κρίκετ. Από αυτή τη στιγμή, έως και τη στιγμή που θα εντοπίσει το σημείο που τον ενδιαφέρει, δε θα παρεμβληθούν παρά μερικά δευτερόλεπτα.

 

Η αναβαθμισμένη πλατφόρμα, τέλος, βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση και η Unibet δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες, σχετικά με το πότε θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι παίχτες μπορούν να τη δοκιμάσουν και να εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει.

H Unibet είανι σουηδικής καταγωγής και θεωρείται από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων της Ευρώπης,στην Ελλάδα όμως δεν διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας προς το παρόν τουλάχιστον.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.