Αυξήθηκαν οι αλληλεπιδράσεις των πελατών της Entain για λόγους υπεύθυνου στοιχηματισμού

Η Entain, η ιδιοκτήτρια στοιχηματικών ιστοσελίδων όπως οι Ladbrokes και Coral, ανακοίνωσε αύξηση στις αλληλεπιδράσεις των πελατών της για λόγους υπεύθυνου στοιχηματισμού. Η Entain έχει αναλάβει μια σειρά από πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον υπεύθυνο στοιχηματισμό (όπως η χρήση εργαλείων) και, όπως φαίνεται, αυτές οι πρωτοβουλίες είναι επιτυχημένες και χρησιμοποιούνται κατά κόρον από τα μέλη των ιστοσελίδων της.

Συγκεκριμένα, η Entain ανακοίνωσε ότι οι αλληλεπιδράσεις των πελατών της για λόγους υπεύθυνου στοιχηματισμού αυξήθηκαν κατά 29,9% μέσα στο 2020 και άγγιξαν τις 1,39 εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει ότι περισσότερα μέλη των ιστοσελίδων της ενημερώθηκαν για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό, χρησιμοποίησαν τα κατάλληλα εργαλεία (όρια καταθέσεων κτλ.) ή ζήτησαν κάποιου είδους αποκλεισμό από τις υπηρεσίες τους.

 

Τα στοιχεία της Entain για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό

Η Entain διατηρεί διαφορετικούς τομείς υπεύθυνου στοιχηματισμού στις ιστοσελίδες της και, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, οι συνολικές αλληλεπιδράσεις αυξήθηκαν κατά 29,9%. Ειδικά στον τομέα των εργαλείων υπεύθυνου στοιχηματισμού και συγκεκριμένα στη θέσπιση ανώτατων ορίων χρόνου και καταθέσεων, η αύξηση άγγιξε το 84%. Αντίστοιχα, στον τομέα των εθελοντικών αποκλεισμών, σημειώθηκε μείωση 52,4%, ενώ και τα παράπονα παιχτών προς τις ιστοσελίδες μειώθηκαν στα 15.882.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, οι πρωτοβουλίες της Entain για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό έχουν συνοδευτεί από επιτυχία και οι υπεύθυνοι είναι αισιόδοξοι ότι θα πιάσουν τον στόχο τους για μηδενικά έσοδα από εθισμένους παίχτες τα επόμενα χρόνια. Οι πρωτοβουλίες αυτές, όμως, δεν είναι οι μόνες που αφορούν στον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Η Entain προχώρησε σε δωρεές 11,2 εκατομμυρίων ευρώ προς φιλανθρωπικές οργανώσεις καταπολέμησης του εθισμού στον τζόγο μέσα στο 2020, σημειώνοντας αύξηση 169,4%.

Τα φετινά στοιχεία, τέλος, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αποτελούν τα πρώτα που δημοσιεύονται μετά την έναρξη της πανδημίας, η οποία προκάλεσε δυσκολίες, όχι μόνο στις στοιχηματικές, αλλά και σε παίχτες που αντιμετώπιζαν κινδύνους εθισμού στον τζόγο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.