Επέστρεψαν τα επίγεια τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ

Η Δευτέρα 11 Μαΐου έφερε νέα χαλάρωση στα περιοριστικά μέτρα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι Έλληνες και αρκετές νέες κατηγορίες καταστημάτων και επιχειρήσεων ξεκίνησαν και πάλι να υποδέχονται πελάτες. Σε αυτές τις κατηγορίες ανήκουν και τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, τα οποία άνοιξαν ξανά τις πύλες τους και προσφέρουν τυχερά παιχνίδια στους Έλληνες παίχτες.

Από τη Δευτέρα 11 Μαΐου, λοιπόν, τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ λειτουργούν και πάλι κανονικά και προσφέρουν όλα τα επίγεια τυχερά παιχνίδια, όπως το Πάμε Στοίχημα, το Τζόκερ, τα virtual sports, το Kino και άλλα. Ωστόσο, ισχύει μια σειρά μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης και εντός των πρακτορείων, ενώ κλειστά παραμένουν τα καταστήματα ΟΠΑΠ Play.

 

Τα περιοριστικά μέτρα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Οι Έλληνες παίχτες μπορούν να επισκεφτούν ξανά τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, για πρώτη φορά μετά τις 14 Μαρτίου, που επιβλήθηκε το κλείσιμό τους, αλλά η λειτουργία τους θα είναι ελαφρώς διαφορετική. Για παράδειγμα, όλες οι καρέκλες και τα τραπέζια, στα οποία μπορούσαν να κάθονται οι παίχτες, δε θα είναι διαθέσιμα. Οι παίχτες θα μπορούν απλά να επισκέπτονται το πρακτορείο, να καταθέτουν τα δελτία τους και να αποχωρούν. Επιπλέον, θα πρέπει να διατηρούν απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ τους.

Για αυτό το λόγο, ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε τη μείωση του μέγιστου αριθμού πελατών που θα μπορεί να εξυπηρετεί κάθε πρακτορείο. Για παράδειγμα, σε πρακτορεία εμβαδού 20 τ.μ. δε θα μπορούν να βρίσκονται περισσότεροι από 4 πελάτες.

Τέλος, και οι πλανόδιοι πωλητές που προσφέρουν παιχνίδια του ΟΠΑΠ (λαχεία, Σκρατς κτλ.) έχουν επιστρέψει στους δρόμους των πόλεων.

 

Η μόνη εξαίρεση για τα καταστήματα του ΟΠΑΠ

Σε αντίθεση με τα πρακτορεία, τα καταστήματα ΟΠΑΠ Play θα παραμείνουν κλειστά. Τα συγκεκριμένα, άλλωστε, δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν μη καθήμενους πελάτες. Ο ΟΠΑΠ ενημέρωσε ότι τα καταστήματα αυτά θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας και πιθανότατα θα ανοίξουν μαζί με τα καταστήματα εστίασης, αφού πρώτα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες προσαρμογές στα νέα δεδομένα (αποστάσεις μεταξύ των μηχανημάτων κτλ.).

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.