Μεταφέρονται τα περιφερειακά γραφεία της αυστραλιανής BetFair

Η εταιρεία στοιχημάτων BetFair, η οποία διατηρεί ξεχωριστό τμήμα στην Αυστραλία, επένδυσε 1 εκατομμύριο δολάρια στην επικείμενη μεταφορά των περιφερειακών γραφείων της στο Darwin. Η BetFair δραστηριοποιείται στην αυστραλιανή αγορά μέσω του online ανταλλακτηρίου της και η μεταφορά των γραφείων της αναμένεται επιτρέψει στον καλύτερο συντονισμό της δράσης της στη χώρα, αλλά και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή.

Η μεταφορά των περιφερειακών γραφείων της BetFair αναμένεται να κοστίσει 1 εκατομμύριο δολάρια, αφού έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες ενίσχυσης κάποιων υπάρχοντων γραφείων, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τη μεταφορά ακόμη περισσότερων υπαλλήλων.

 

Τα νέα γραφεία της BetFair στην Αυστραλία

Η BetFair διατηρεί από το 2016 κάποια γραφεία στην περιοχή του Darwin, στα οποία, όμως, αρχικά εργάζονταν μόλις 12 υπάλληλοι. Ο αριθμός τους αυξήθηκε πριν μερικούς μήνες στους 23, ενώ οι νέες αφίξεις αναμένεται να γεμίσουν τα γραφεία και να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερες θέσεις εργασίας στην περιοχή. Άλλωστε, εργάτες και τεχνικοί έχουν ήδη ξεκινήσει τη διαμόρφωση του κτιρίου, προκειμένου να χωρέσουν ακόμη περισσότεροι υπάλληλοι. Συγκεκριμένα, τους τελευταίους τέσσερις μήνες εργάζονται πυρετωδώς 16 συνεργεία, για τη διαμόρφωση του κτιρίου.

Οι νέοι υπάλληλοι θα έρθουν από τα γραφεία της BetFair στο Fannie Bay, τα οποία θα κλείσουν μετά τη μεταφορά. Τα νέα γραφεία, από την άλλη, είναι πιο σύγχρονα και περιλαμβάνουν όρθια γραφεία, εξοπλισμό, κουζίνα και χώρους χαλάρωσης. Τέλος, θα λειτουργούν ολόκληρο το 24ωρο, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των μελών του online ανταλλακτηρίου της BetFair στην Αυστραλία.

 

“Bλετιωμένο περιβάλλον εργασίας και νέες ευκαιρίες προσλήψεων”

Ο CEO της αυστραλιανής BetFair, Tim Moore-Barton, δήλωσε για τα νέα γραφεία: “Τα νέα γραφεία δε θα προσφέρουν μόνο ένα νέο και βελτιωμένο εργασιακό περιβάλλον, αλλά θα δημιουργήσουν και νέες ευκαιρίες προσλήψεων στην περιοχή του Darwin. Έχουμε εργαστεί σκληρά για να αποτελέσουμε κομμάτι της κοινωνίας. Είμαστε χορηγοί του Michael Long Learning Centre, βοηθώντας την ανάπτυξη ποδοσφαιριστών της περιοχής. Επίσης, πρόσφατα επιλέξαμε τρεις φοιτητές του Charles Darwin University, οι οποίοι εργάστηκαν με τις ομάδες στατιστικών που έχουμε στη Μελβούρνη, ώστε να κάνουν πρακτική εξάσκηση”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.