Χρυσό βραβείο στη διαφημιστική καμπάνια της Paddy Power

Η καμπάνια που οργάνωσε το διαφημιστικό πρακτορείο Mixtape Marketing για λογαριασμό της στοιχηματικής εταιρίας Paddy Power κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 κέρδισε το χρυσό βραβείο MMA Worldwide Globe.

 

Πρόκειται για τις διαφημιστικές πινακίδες που κατέκλυσαν το Λονδίνο, την εποχή που διοργάνωνε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο διαφημιστικό μήνυμα αναγραφόταν η εξής φράση: “Paddy Power – Official Sponsor of the Largest Athletics Event in London This Year… There You Go We Said It (Ahem, London France That Is)”. Η… παρανόηση που θα μπορούσε να προκαλέσει το μήνυμα ήταν και αυτή που το καθιστούσε χιουμοριστικό, καθώς η διαφήμιση αναφερόταν σε αγώνα δρόμου με αυγά, ο οποίος διοργανώθηκε με τη χορηγία της Paddy Power στο γαλλικό χωριό London.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και διαθέτει και παιχνίδια όπως καζίνο,πόκερ αλλά και ξεχωριστή ενότητα παιχνιδιών με πολλές επιλογές.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.