Στα χέρια της Sportradar παραμένει η ακεραιότητα του γερμανικού ποδοσφαίρου

Η εταιρεία Sportradar ανανέωσε τη συμφωνία συνεργασίας της με τη γερμανική DFL (Deutsche Fußball Liga) και θα συνεχίσει τους ελέγχους της για την ακεραιότητα του γερμανικού ποδοσφαίρου και μέσα στις επόμενες δύο σεζόν. Η Sportradar, άλλωστε, δεν είναι μόνο γνωστή για τα στατιστικά και δεδομένα που μοιράζει στις εταιρείες στοιχήματος, αλλά και για τα λογισμικά της, που ελέγχουν και παρατηρούν αγώνες ποδοσφαίρου και όχι μόνο, για τυχόν ύποπτα περιστατικά.

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές ανανεώνεται συστηματικά από το 2005 και αφορά στις δύο κορυφαίες διοργανώσεις της DFL: τη Bundesliga και τη Bundesliga 2. Και τα επόμενα δύο χρόνια, λοιπόν, η Sportradar θα αναλάβει να ελέγχει τους αγώνες των δύο διοργανώσεων, προκειμένου να εντοπίζει και να αποτρέπει ύποπτα στοιχηματικά μοτίβα.

 

Οι πτυχές της νέας συμφωνίας

Μέσω της νέας συμφωνίας, η Sportradar θα αναλάβει να εποπτεύει μέσω των ειδικών λογισμικών της όλους τους αγώνες των δύο διοργανώσεων, κατά τις σεζόν 2019-2020 και 2020-2021. Ανάμεσα στους αγώνες περιλαμβάνονται εκείνοι που θα διεξάγονται στο πλαίσιο της κανονικής αγωνιστικής περιόδου, των πλέι-οφ, του Supercup, αλλά και των φιλικών αγώνων των γερμανικών ομάδων ποδοσφαίρου, σε εσωτερικό και εξωτερικό. Συνολικά, η Sportradar θα αναλάβει να εποπτεύει περίπου 7.500 αγώνες γερμανικού ποδοσφαίρου ανά έτος.

Παράλληλα, οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους στον τομέα της εκπαίδευσης. Η Sportradar θα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, με σκοπό την αποτροπή παράνομων συμπεριφορών στο ποδόσφαιρο και στο στοίχημα. Παράλληλα, η Sportradar θα δημιουργήσει και μια σειρά προγραμμάτων e-learning, με θέματα που θα περιλαμβάνουν ακόμη και τον εθισμό στον τζόγο.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.