Διακόπτουν τις πληρωμές ενοικίων οι εταιρείες στοιχημάτων Ladbrokes και Coral

Οι εταιρείες στοιχημάτων Ladbrokes και Coral (αμφότερες ανήκουν στην GVC Holdings) όπως και όλες οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν δεχθεί σημαντικό πλήγμα, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για τον κορωναϊό, τα οποία τις έχουν αναγκάσει μεταξύ άλλων να κλείσουν προσωρινά τα πρακτορεία στοιχήματος που διατηρούν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εξαιτίας του κλεισίματος και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, μάλιστα, οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν πως θα σταματήσουν προσωρινά να πληρώνουν το νοίκι για τα πρακτορεία τους.

Οι αριθμοί που συνοδεύουν την παραπάνω απόφαση, μάλιστα, είναι ιλιγγιώδεις. Οι δύο εταιρείες χάνουν εκατομμύρια ευρώ, εξαιτίας του κλεισίματος των καταστημάτων, αλλά και της απουσίας αθλητικών διοργανώσεων (οι οποίες θα μπορούσαν να αποφέρουν έσοδα online), και τα καταστήματα, για τα οποία δε θα πληρώσουν νοίκι είναι περισσότερα από 3.000!

 

Η απόφαση των δύο εταιρειών

Η GVC Holdings, ιδιοκτήτρια των Ladbrokes και Coral μεταξύ άλλων, ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων που νοικιάζει ότι δε θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, τουλάχιστον για αυτό το μήνα. Η εταιρεία ζητά την κατανόηση των ιδιοκτητών και τους ζητά να καταλάβουν ότι η συγκεκριμένη απόφαση λαμβάνεται, όχι μόνο για τη βιωσιμότητα των δύο στοιχηματικών εταιρειών, αλλά και για το μέλλον των 15.000 περίπου υπαλλήλων τους.

Οι δύο στοιχηματικές εταιρείες, πάντως, δεν είναι οι μόνες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο να εκπληρώσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Ειδικά στα κέντρα των μεγαλουπόλεων του Ηνωμένου Βασιλείου, έχουν ξεκινήσει μάχες ανάμεσα σε επιχειρήσεις που δε μπορούν να πληρώσουν το νοίκι τους και σε ιδιοκτήτες ακινήτων. Οι δεύτεροι, πάντως, φαίνονται αρκετά διαλλακτικοί σε πολλές περιπτώσεις.

Να θυμίσουμε πως στις αρχές του μήνα η Ladbrokes ζητήσε δημόσια συγγνώμη από τους πελάτες της για όποια ταλαιπωρία τους έχει προκαλέσει λόγω των ελλιπών υπηρεσιών που προσφέρει.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.