Πιο κοντά στην πραγματοποίησή του το ανταλλακτήριο του γιου του ιδιοκτήτη της Paddy Power

Ο γιος του David Power, ιδιοκτήτη της εταιρείας στοιχημάτων Paddy Power, πέτυχε έναν ακόμα στόχο του, στη διαδικασία λανσαρίσματος ενός νέου ανταλλακτηρίου στοιχημάτων, το οποίο θα λειτουργεί στην αγορά των ΗΠΑ. Ο Paddy Power είχε οργανώσει μια καμπάνια crowdfunding, μέσω της οποίας έπιασε τον αρχικό του στόχο και συγκέντρωσε 500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το νέο ανταλλακτήριο, το οποίο ονομάζεται ASX (American SportZ Exchange) θα λειτουργήσει ως χρηματιστήριο αθλητικών γεγονότων και θα συνδυάζει fantasy sports και μετοχές, δίνοντας στους παίχτες τη δυνατότητα να επενδύουν εικονικά σε ομάδες και παίχτες του επαγγελματικού αθλητισμού.

 

Οι στόχοι για το ανταλλακτήριο ASX

To ASX ιδρύθηκε το 2019 από τον γιο του David Power, Paddy, και έχει ήδη ξεκινήσει να λειτουργεί από το 2020 σε beta έκδοση, προκειμένου να δοκιμαστεί η λειτουργία του και να εντοπιστούν τυχόν παραλείψεις και προβλήματα. Βασικός στόχος του Paddy Power, όμως, είναι να εξασφαλίσει την απαραίτητη χρηματοδότηση για την ανάπτυξή του και για αυτό το λόγο έχει οργανώσει μια σειρά από καμπάνιες χρηματοδότησης, προκειμένου να αποκτήσει την απαραίτητη οικονομική στήριξη.

Το σχέδιο του Paddy Power, άλλωστε, είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο και, αν ευοδωθεί, θα αποτελέσει κάτι πρωτοφανές στην αγορά στοιχήματος. Το ASX δε θα λειτουργεί ως παραδοσιακή στοιχηματική ιστοσελίδα, ούτε καν ως συνηθισμένο ανταλλακτήριο στοιχημάτων. Θα θυμίζει περισσότερο επενδύσεις στο χρηματιστήριο, αφού τα μέλη του θα μπορούν να αγοράζουν εικονικές μετοχές ομάδων και παιχτών και να αποζημιώνονται, ανάλογα με τις επιδόσεις τους. Αν για παράδειγμα, κάποιος αγοράσει μετοχές μιας ομάδας έναντι συγκεκριμένης αξίας και η ομάδα δημιουργήσει ένα σερί επιτυχιών στις διοργανώσεις που συμμετέχει, τότε οι μετοχές που θα έχει στα χέρια του θα αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία και θα μπορεί να τις πουλήσει ακριβότερα – όπως ακριβώς συμβαίνει και στο χρηματιστήριο!

Ο Paddy Power, μάλιστα, δήλωσε ότι προς το παρόν έχει πιάσει όλους τους στόχους του στον τομέα της χρηματοδότησης, τουλάχιστον προς το παρόν. Η εταιρεία του, άλλωστε, διαπραγματεύεται και μια σειρά συνεργασιών στον αθλητικό τομέα των ΗΠΑ, που θα μπορέσουν να ενισχύσουν σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό τα σχέδιά του.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.