Στις πρόωρες εκλογές κρίνεται το μέλλον της ισπανικής αγοράς στοιχήματος

Οι επερχόμενες πρόωρες εκλογές στην Ισπανία αναμένεται να επηρεάσουν σε σημαντικό βαθμό και την αγορά στοιχήματος της χώρας, αφού αν επαληθευθούν τα σενάρια για κυβερνητικό σχηματισμό του κόμματος PSOE με τους Podemos, θα επικρατήσουν κάποιες αυστηρές απόψεις για τον τομέα των τυχερών παιχνιδιών.

Θυμίζουμε ότι οι Podemos έχουν στραφεί αρκετές φορές κατά της αγοράς στοιχήματος της χώρας, ενώ οι πρόωρες εκλογές (που προκλήθηκαν εξαιτίας της καταψήφισης του προϋπολογισμού της κυβέρνησης μειοψηφίας) μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα έναν κυβερνητικό συνασπισμό που θα ενισχύσει τη θέση του κόμματος.

 

Οι προτάσεις των Podemos για το στοίχημα

Οι εκλογές στην Ισπανία θα πραγματοποιηθούν στις 28 Απριλίου και, αν επαληθευθούν οι προβλέψεις, ο πρωθυπουργός Pedro Sanchez θα μπορέσει να κάνει κυβέρνηση, χάρη σε συνεργασία με τους Podemos. Σε αυτή την περίπτωση, μέλη του κυβερνητικού συνασπισμού θα καταφέρουν να κάνουν πράξη κάποιες από τις προηγούμενες εξαγγελίες τους για την αγορά στοιχήματος στην Ισπανία.

Οι απόψεις των μελών των Podemos μόνο θετικές δεν είναι απέναντι στο στοίχημα. Άλλωστε, μεταξύ άλλων, έχουν δεσμευθεί να νομοθετήσουν το άνοιγμα των επίγειων πρακτορείων μετά τις 22:00 το βράδυ, να απαγορέψουν την τοπική διαφημιστική προώθηση των πρακτορείων στοιχήματος και οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια προς τους πελάτες, καθώς και να μειώσουν τον αριθμό αδειών για τα πρακτορεία επίγειου στοιχήματος.

Από τις προεκλογικές εξαγγελίες των Podemos δεν εξαιρείται ούτε η φορολογία, η οποία αναμένεται να αυξηθεί, προκειμένου να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο κέντρα για την αντιμετώπιση προβλημάτων εθισμού στον τζόγο. Τέλος, τα μέλη του κόμματος έχουν ήδη προτείνει νέους περιορισμούς στον τομέα του online στοιχήματος.

Όλα τα παραπάνω, λοιπόν, έχουν αναγκάσει πολλές από τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ισπανία να δείξουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις επερχόμενες πρόωρες εκλογές.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.