Ολοκληρώθηκε η μεταφορά των ψηφιακών δεδομένων της εταιρείας στοιχημάτων William Hill

Πριν 18 περίπου μήνες, η εταιρεία στοιχημάτων William Hill αποφάσισε να μεταφέρει τα ψηφιακά δεδομένα της σε μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα και να ξεκινήσει να λειτουργεί μέσω της τεχνολογίας cloud και στον επίγειο τομέα. Η διαδικασία αυτή διήρκεσε αρκετό καιρό και πλέον ολοκληρώθηκε, φέρνοντας την εταιρεία σε μια νέα εποχή.

Η εν λόγω διαδικασία είχε ξεκινήσει στα τέλη του 2019 και συνέχισε ακόμα και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και της αλλαγής διοίκησης στη William Hill, η οποία ανήκει πλέον στην αμερικανική εταιρεία Caesars. Η όλη διαδικασία, μάλιστα, κόστισε στη William Hill περίπου 5,4 εκατομμύρια ευρώ.

 

Η μεταφορά των ψηφιακών δεδομένων της William Hill

Η απόφαση της William Hill να μεταφέρει τα ψηφιακά δεδομένα της στο cloud εντάσσεται στη γενικότερη πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει πολλές εταιρείες ανά τον κόσμο (και στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών) να μειώσουν το αποτύπωμά τους σε άνθρακα, μέσω της κατάργησης των παραδοσιακών κέντρων δεδομένων που διατηρούν. Με την ίδια λογική, η William Hill αποφάσισε να μεταφέρει όλες τις βάσεις δεδομένων των επίγειων επιχειρήσεών της στο cloud, προκειμένου να μειώσει το αποτύπωμά της κατά 70%.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας μετέφεραν όλα τα δεδομένα των επίγειων επιχειρήσεών της στην υπηρεσία Amazon Web Services (AWS), με το όλο εγχείρημα να κοστίζει περίπου 5,4 εκατομμύρια ευρώ στην εταιρεία στοιχημάτων. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι χρειάστηκαν περίπου 18 μήνες, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μεταφορά.

Όπως είναι φυσικό, τέλος, οι πελάτες της William Hill δεν πρόκειται να παρατηρήσουν κάποια αλλαγή στην εμπειρία τους. Άλλωστε, τα ψηφιακά δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τα αρχεία της William Hill και δεν επηρεάζουν τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας σε οποιονδήποτε τομέα, πέραν του περιβαλλοντολογικού, στον οποίο η William Hill θα έχει πλέον σαφώς καλύτερες επιδόσεις.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.