Σε επίπεδα ρεκόρ τα κέρδη της αγγλικής βιομηχανίας στοιχήματος

Σύμφωνα με τα στοιχεία των αρμόδιων Αρχών, το μέγεθος και τα έσοδα της αγγλικής βιομηχανίας του στοιχήματος έχουν εκτοξευθεί, σχεδόν μία δεκαετία αφότου απελευθερώθηκε η αγορά στο Ηνωμένο Βασίλειο! Η UKGC ανακοίνωσε πρόσφατα τα οικονομικά αποτελέσματα της αγοράς στοιχήματος στη χώρα, κατά το χρονικό διάστημα ανάμεσα από τον Σεπτέμβριο του 2015 και τον ίδιο μήνα του 2017.

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία που ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι, η στοιχηματική αγορά διογκώθηκε τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει κέρδη δις ευρώ στις εταιρείες στοιχηματισμού και σημαντικά φορολογικά έσοδα για το Δημόσιο.

 

Αύξηση 65% μέσα σε σχεδόν 10 χρόνια

Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, τα έσοδα των στοιχηματικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο άγγιξαν το 2015-2016 τα 15 δις ευρώ. Η διαφορά σε σχέση με τα αντίστοιχα κέρδη της περιόδου 2007-2008 (του πρώτου χρόνου της απελευθερωμένης αγοράς στο Ηνωμένο Βασίλειο) είναι τεράστια, καθώς αγγίζει το 65%! Στα κέρδη αυτά συμπεριλαμβάνονται όλα τα παιχνίδια τύχης που είναι νόμιμα διαθέσιμα στην Αγγλία, όπως το στοίχημα (online και επίγειο), το bingo και οι λοταρίες.

 

Η συμβολή των online τυχερών παιχνιδιών

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, ιδιαίτερα σημαντική στην αύξηση των κερδών ήταν και η συμβολή του online στοιχήματος, αλλά και των υπόλοιπων παιχνιδιών που διεξάγονται μέσω του διαδικτύου, όπως αυτά του καζίνο, το πόκερ και το bingo. Τα έσοδα στη συγκεκριμένη κατηγορία ανέρχονται στα 4,9 δις ευρώ, κατά την περίοδο 2015-2016, σε αντίθεση με τα μόλις 886 εκατομμύρια ευρώ που εξασφάλισαν οι στοιχηματικές εταιρείες την περίοδο 2007-2008.

Βέβαια, δεν προέρχονται όλα αυτά τα κέρδη από τους Άγγλους παίχτες. Στα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν συμπεριλαμβάνονται και τα κέρδη που έχουν οι αγγλικές στοιχηματικές εταιρείες και στις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης που δραστηριοποιούνται νόμιμα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.