Τρεις νέες προσθήκες στη μαύρη λίστα του Βελγίου

Η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών του Βελγίου προχώρησε σε ανανέωση της μαύρης λίστας που έχει δημοσιεύσει, στην οποία προστίθενται οι ιστοσελίδες στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών που επιμένουν να δραστηριοποιούνται χωρίς άδεια στη χώρα. Οι ιστοσελίδες αυτές κινδυνεύουν με πρόστιμο χιλιάδων ευρώ, αν συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται παράνομα στη χώρα, ενώ πρόστιμα κινδυνεύουν να πληρώσουν και οι παίχτες που τις προτιμούν.

Η μαύρη λίστα του Βελγίου αποτελείται από περίπου 200 ιστοσελίδες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται και μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως οι William Hill, Bet365, Betfair και 1xBet. Όλες οι ιστοσελίδες είναι αναγκασμένες να αποχωρήσουν από τη χώρα, αλλά και οι Βέλγοι παίχτες είναι αναγκασμένοι να τις αποφεύγουν.

 

Οι νέες προσθήκες στη μαύρη λίστα του Βελγίου

Οι τρεις ιστοσελίδες που προστέθηκαν στη μαύρη λίστα του Βελγίου είναι σχετικά άγνωστες: πρόκειται για τις  Asperino, WildBlaster και Madnix, οι οποίες προσφέρουν online τυχερά παιχνίδια, χωρίς να έχουν άδεια νόμιμης δραστηριοποίησης στο Βέλγιο.

Οι τρεις ιστοσελίδες είναι πλέον αναγκασμένες να αποχωρήσουν από την αγορά του Βελγίου. Αν συνεχίσουν να προσεγγίζουν Βέλγους παίχτες, άλλωστε, θα κληθούν πληρώσουν πρόστιμο που θα κυμαίνεται από τα 100 έως τα 100.000 ευρώ. Πρόστιμο, όμως, μπορεί να πληρώσουν και οι παίχτες που συνεχίζουν να παίζουν σε αυτές, παρόλο που βρίσκονται στη μαύρη λίστα. Σε αυτή την περίπτωση, το πρόστιμο κυμαίνεται στα 26 με 25.000 ευρώ.

 

Επιστρέφει στην κανονικότητα η αγορά τυχερών παιχνιδιών

Η αγορά τυχερών παιχνιδιών του Βελγίου, τέλος, επιστρέφει στην κανονικότητα, μετά το πολύμηνο lockdown που προκάλεσε η πανδημία. Τα καζίνο και τα καταστήματα με φρουτάκια άνοιξαν ξανά τις πύλες τους την 1η Ιουλίου και δέχονται πελάτες, έχοντας εφαρμόσει, φυσικά, αυστηρότατα μέτρα προστασίας από τον κορωναϊό.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.